search

Κύτταρο Live

Ηπείρου 48, Αθήνα 104 39, Ελλάδα

The Bullets

The Bullets

28 Νοε 2015 21:00

Κύτταρο Live

The Bullets

Οι Bullets, η μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις παρά μόνο αν δούμε ότι επί 27 συναπτά έτη συνεχίζουν και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους ασταμάτητα σε Ελλάδα και εξωτερικό..... Επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Ελλάδας, στο γνωστό ραντεβού με το πιστό rock'n'roll κοινό των Αθηνών (και όχι μόνο), με ένα super χορταστικό show/mini festival που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διοργανώσεις του εξωτερικού καθώς θα τα έχει όλα: το συναίσθημα της αγάπης για το Rock'n'Roll, πολύ ιδρώτα από τον χορό, αμέτρητες μπύρες και προπάντων.... το ολοζώντανο και καυτό κοινό που θα δώσει βροντερό παρών στο Live!
Όπως σε κάθε εμφάνιση τους, θα ακούσουμε καινούργιους ήχους, με το ιδιαίτερο ύφος της μπάντας.

• Μαζί τους θα είναι οι RHYTHM BLAST που με την παρουσία τους θα μας ανατρέξουν στην εποχή που όλοι, εκείνη την βραδιά θα ονειρευόμαστε και θα θέλαμε να είμαστε.
• Θα συνεχίσουν φυσικά οι εκπληκτικοί όσο και έμπειροι  JITTERBUGS οι οποίοι θα δώσουν ένα δυναμικό παρόν, με τους οποίους ο χορός θα πάρει διαστάσεις εκρηκτικές αφού...."when Bop begins the Bop don't stop"
• Και μέσα σε όλα αυτά, o δυναμικός Dj CAVAN R.A.T δίνοντας το δικό του Show,θα "πυροδοτεί" τα decks με τις μουσικές του επιλογές,παρασύροντας όλους εμάς αλλά και την χορευτική "τρελοπαρέα" των Steam Rollers r'n'r team που με το δικό της κέφι και ρυθμό θα δίνει την δική της νότα και παρουσία στο Live που πραγματικά δεν γίνεται να χάσετε!

Ακολουθεί After Party στο υπέροχο Lost n Found (Κεραμεικού 53) για αυτούς που θα έχουν "σκληρές" διαθέσεις για την βραδιά..!
On Decks: Haris Granis

ΤHE BULLETS

Οι BULLETS Χωρίς αμφιβολία, αποτελούν την μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρίσιμη Rock’n’Roll μπάντα της χώρας. Δημιουργήθηκαν στην Aνατολική Θεσσαλονίκη το 1988. Ηταν η εποχή της έξαρσης του rockabilly σε όλη την Ευρώπη, που ξεκίνησε τα τέλη της δεκαετίας του 70, και έσβησε στα μέσα των 90’s…
Το συγκρότημα όμως έμεινε ζωντανό όλα τα πέτρινα χρόνια, δίνοντας αμέτρητα εκρηκτικά live και δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις!
Το στυλ που παίζουν είναι δίχως αμφιβολία ROCK’N’ROLL. Σαφώς η βασικότερη επιρροή προέρχεται από τα trash/desperate rockabilly των 50’s, αλλά και τον primitive surf ήχο των αρχών της επόμενης δεκαετίας. Συχνά όμως ανακατεύουν doo-wop, garage και ιδιαίτερα, βρετανικού teddy-boy συστατικά. Το μείγμα αυτό μάλιστα δεν ακούγεται καθόλου «μπαγιάτικο» αφού δεν διστάζουν να το φέρουν στα μέτρα της εποχής μας. Η φιλοσοφία του γκρουπ βασίζεται στο fun, στην αγάπη για τη ζωή και στην αισιόδοξη στάση τους απέναντί της. Και σίγουρα, αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσουν δεμένοι μαζί, για πάρα πολύ καιρό ακόμα!

LINE-UP:
SHOCKIN’ STEVE – Vocals, Guitar
HARIS GRANIS – Guitar, Backing Vocals
BULLET COST – Drums, Backing Vocals
BILLY KARKAVITSAS – Bass


THE JITTERBUGS

Οι Jitterbugs είναι ένα τριμελές μουσικό σχήμα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 1999, με γνώμονα τον χορό “ jitterbugging ”* και την πιστή απόδοση των αντίστοιχων μουσικών τάσεων της δεκαετίας του 1950. Σήμερα, τα ίδια μέλη με την ίδια νοοτροπία, διασκευάζοντας Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Buddy Holy, Gene Vincent, κ.α. αλλά και με δικές τους συνθέσεις, υπηρετούν το αυθεντικό Rockabilly , μία από τις πρώιμες μορφές του Rock ' n ' Roll .

*Jitterbugging:
“jumping around, cutting loose and going crazy”
“πηδώντας γύρω-γύρω χαλαρά και σαν τρελός»

Οι Jitterbugs είναι:
Χρήστος Ζώης - Κοντραμπάσο, Φωνή
Δημήτρης Κεφαλίδης - Τύμπανα, Φωνητικά
Γιώργος Μανές - Κιθάρα, Φωνητικά


RHYTHM BLAST

Oι Rhythm Blast είναι ένα 50's style Rockabilly-Rock 'n' Roll συγκρότημα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2014 όταν ,μέσω κοινών φίλων, τα πέντε μέλη συναντήθηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για το 50's Rockabilly. Δραστηριοποιούνται μέχρι στιγμής στην Αθήνα με εμφανίσεις σε R'n'R bars της πόλης και με συμμετοχές σε ανάλογα mini festival, ενώ ετοιμάζουν και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Αποτελούνται από τους:

Ζώτο Κωνσταντίνο - Piano,Vocals
Νικολάου Ίων - Electric Guitar
Aναστασίου Γεώργιο - Upright Bass,Backing Vocals
Πάσσιο Λεωνίδα - Drumms,Backing Vocals
Valga Jari - Washboard


STEAM ROLLERS R'N'R TEAM

Οι Steam Rollers είναι μια ομάδα χορού και διδάσκει 50’s rock n roll! Ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2013. Στόχος τους είναι να μεταδώσουν αυτό που τους δίνει χαρά, την αγάπη τους για το χορό και τη μουσική rock n roll, και να γίνουν μια τεράστια παρέα!
Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν μιας και οι ‘δάσκαλοι’ δεν πληρώνονται και το κάνουν εθελοντικά! Τα έξοδα της ομάδας καλύπτονται από όλους τους δασκάλους και μαθητές με ελεύθερη συνεισφορά.
Στεγάζονται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 3, νέα Ιωνία, ο χώρος τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν από το δήμο Νέας Ιωνίας.×