The 90s Party by Sonik

Η κυκλοφορία της μουσικής βίβλου των ‘90s, ενός τόμου για όλα όσα (θα θέλαμε να) θυμόμαστε από τη δεκαετία του ’90, είναι γεγονός.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-03-2014 22:00
Τοποθεσία Floral
Είναι ένας πλήρης τόμος με σπάνιες φωτογραφίες, λίστες, δημοσιεύματα, -απαραίτητος για κάθε βιβλιοθήκη-, ο οποίος κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα βιβλιοπωλεία και ήδη έχει εξαντληθεί σε πολλά σημεία.  

Το Sonik και το Avopolis Music Network (www.avopolis.gr), γιορτάζουν την κυκλοφορία του, αλλά και τη δεκαετία, με ένα party γεμάτο από κομμάτια που στιγμάτισαν τη δεκαετία.

Τα δύο μουσικά μέσα σας περιμένουν στο Floral το Σάββατο 29 Μαρτίου, με djs τους Παναγιώτη Μένεγο, Γιώργο Μιχαλόπουλο, Τάσο Βογιατζή, Κωνσταντίνο Τσάβαλο, όλους τους συντάκτες των δύο μουσικών μέσων (και όχι μόνο) παρόντες, αρκετές εκπλήξεις και (όχι πολλή) trash διάθεση!!

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες για τον χώρο - Floral

Το ιστορικό στέκι της Πλατείας Εξαρχείων επανήρθε για να γίνει και πάλι σημείο συνάντησης, σημείο αναφοράς, το στέκι των ηθοποιών, των καλλιτεχνών, των φοιτητών, όσων αγαπούν την καρδιά της πόλης, αλλά και των νέων επισκεπτών και των φίλων του βιβλίου που θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καθημερινό καφέ τους.

Τηλ. 210-3800070