Texas Summer Festival 2014

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου η νύχτα είναι αφιερωμένη στον πειραματικό, ρυθμικό και ηλεκτρονικό ήχο.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-07-2014 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)

Στην σκηνή του bat city club θα ανέβουν πρώτοι οι Ethereal Movement, το στυλ τους είναι επηρεασμένο από την new wave-minimal-cold 80s μουσική σκηνή. Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στις αρχές του 2013. Το σχήμα αποτελείται από τους: Εugene B (electric guitar / bass/synth/dr.machine) και Ζοzi T (vocals -voices) γυναικεία φωνητικά, drum machines και κιθαριστικός πειραματισμός θα είναι οδηγοί στο μουσικό αιθέριο ταξίδι τους Θα ακολουθήσουν οι Shtraf-Bat ένα rhythm noise-idm industrial σχήμα που δημιουργήθηκε από τον U-ri το 2009 στην Αθήνα και έχει ως σκοπό να αιχμαλωτίσει τον ακροατή μέσα σε ένα κλειστοφοβικό μεταποκαλυπτικό ηχόκοσμο και να τον κάνει να ιδρώσει χορεύοντας.

Τελευταία μπάντα της ημέρας οι 6 aborted 6 fetus 6 to side project του Saki Dark Face των Web. Η ανάγκη για πειραματισμό και παράλληλο δρόμο έκφρασης του Σάκη δημιούργησε το σχήμα αυτό, που κάθε φαινομενική μουσική αντιδιαστολή παίρνει σάρκα και οστά σε μία μάχη χωρίς ταμπού. Επηρεασμένοι από industrial-ebm μπάντες, κλασσική μουσική και ακραίο metal,ηλεκτρονικά beats και σκληρές κιθάρες θα μας δείξουν ότι το μουσικό «σκοτάδι» δεν έχει όρια και ότι οι ταμπέλες υπάρχουν μόνο για να καταρρίπτονται.

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â