search

Χίλιες & Δύο Νύχτες

Καραϊσκάκη 10, Αθήνα 105 54, Ελλάδα

Takis Barberis Group

Takis Barberis Group

06 Ιαν 2015 22:30

Χίλιες & Δύο Νύχτες

Takis Barberis Group

Το Takis Barberis Group παρουσιάζει παλαιότερες αλλά και νέες συνθέσεις του Τάκη Μπαρμπέρη από το νέο άλμπουμ με τίτλο ''Jargon''.

Μουσική με βάση την Jazz που αφομοιώνει  πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική.

Τάκης Μπαρμπέρης: κιθάρα
Μάνος Σαριδάκης: πλήκτρα
Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο
Γιώργος Πολυχρονάκος: τύμπανα

Takis Barberis Discography:
"Something From July" "(Lyra 1990)
"Αre You Happy?"(Lyra 1992)
"Episodes"(Lyra 1995)
"Naiva"(Lyra 1998)
"Porto Kayio"(Libra 2004)
“In Parallel” w.Petroloukas Chalkias(Lyra 2010)
‘’Jargon’’(2013)

www.myspace.com\takisbarberis