Summer Splash Wars

Η γιορτή των χρωμάτων επιστρέφει και έρχεται με την καλοκαιρινή της εμφάνιση! Η ομάδα των PONY LICKS σε συνεργασία με την PROPAGANDA ROLLIN CO.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 13-06-2014 21:00
Τοποθεσία Block 33
και την υποστήριξη των ZOLTAN TRIBE διοργανώνουν το τέταρτο SPLASH WARS στο BLOCK33 και σας προσκαλούν σε ένα αληθινό μπουγέλο από 300kg φωσφορούχα χρώματα. Παρασκευή 13 Ιουνίου το SPLASH WARS επιστρέφει…   Ξεχάστε το κλασικό μπουγέλο στο τέλος της σχολικής χρονιάς και ελάτε να ζήσετε ένα διαφορετικό, εναλλακτικό και πολύχρωμο μπουγέλο που θα σηματοδοτήσει για τους περισσότερους την αρχή του καλοκαιριού!   Ξεχάστε την ηλικία σας και μπείτε στο ξέφρενο, καλοκαιρινό SPLASH WARS! Μην φοβάστε και πάρτε θέσεις όσο προλαβαίνετε! Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και ενδυματολογικά!

Πάρτε ύφος πολεμιστή, προμηθευτείτε ένα ωραίο λευκό tshirt και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που κυριολεκτικά θα γεμίσει χρώμα την ζωή σας!   Η δυναμική ατμόσφαιρα του SPLASH WARS σε συνδυασμό με τον ειδικό φωτισμό των BLACK LIGHTS αποτελούν τα συστατικά της μοναδικής αυτής βραδιάς που βάζει όλους τους μυημένους SPLASH WARRIORS σε θέση μάχης αλλά προκαλεί συγχρόνως και όλους τους αμύητους στο να συμμετέχουν ενεργά και όλοι μαζί να δημιουργήσουν την πολύχρωμη, παλλόμενη και φωσφορούχα ανθρώπινη θάλασσα!   Το Summer Splash Wars σας προσκαλεί να έρθετε ακόμη και με τα μαγιώ ή και το bikini σας και φυσικά για τους τολμηρούς θα υπάρχουν ξεχωριστά αναμνηστικά δώρα..!   Σε κάθε περίπτωση μη φοβηθείτε για τα ρούχα σας! Σας υπενθυμίζουμε ότι τα χρώματα είναι βιολογικά και δερματολογικά ελεγμένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι βλαβερά τόσο για την υγεία όσο και για το style σας! Ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας παρέχουμε για την φροντίδα των ρούχων σας θα έχετε ένα αξέχαστο βράδυ χωρίς κατεστραμμένα ρούχα με μόνη ανάμνηση την βροχή από χρώματα και το τρελό party.   Οι διοργανωτές παρέχουν επίσης μεταφορά από τον χώρο του Block33 προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διευκολύνουν την μετακίνηση των SPLASH WARRIORS κατά την αποχώρηση τους!   May the force (of paint) be with you!  

Βρείτε το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/1488765464672723/?ref_newsfeed_story_type=regular

Προπώληση: 8€ (τα πρώτα 200) | 10€ Ταμείο: 10€

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προπώλησης θα διατίθενται μόνο από το Propaganda Rollin co. Store στην οδό Ισαύρων 7 στην Πλατεία Ναυαρίνου (παράλληλος δρόμος της Τσιμισκή και κάθετος στην Δημητρίου Γούναρη) και για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Store στο www.facebook.com/PropagandaRollinCoStore  

* στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί  

Το LINE UP θα ανακοινωθεί σύντομα..

Πληροφορίες για τον χώρο - Block 33

Πίσω από το εγχείρημα του Block33 βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μια παρέα νέων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Για κρατήσεις, εισιτήρια ή λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2310-533533 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.