Summer Dance House Edition

Τριήμερο φεστιβάλ για τους εραστές της μουσικής, των ταξιδιών και των εκπλήξεων! Τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστές τους top Έλληνες DJ's.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-07-2013 21:00
Τοποθεσία Barcelo Hydra Beach Resort
  

Vassili Tsilichristos

Cj Jeff

Thodoris Triantafillou

Lefty D

Alceen

Consoul Trainin

Ο «the king of the night», Βασίλης Τσιλιχρήστος, μετά από 20 και πλέον χρόνια στον χώρο δεν χρειάζεται συστάσεις: θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πάρτυ!  Στο ίδιο τέμπο, ο πολύ δημοφιλής CJ Jeff που ξέρει πώς να δυναμιτίζει το κοινό.

Μαζί και ο Θοδωρής Τριανταφύλλου, ο " ταξιδιάρης"dj της παρέας,  δημιουργεί ατμόσφαιρες με τις μουσικές του και επιβραβεύεται με την αγάπη μας.

Στο Summer Dance House Edition θα βρεθεί και ο Lefty D: ένας αυθεντικός fan της house, δημιουργεί ασύλληπτα sets που γίνονται "talk of the musical town".

Alceen, ή κατά κόσμον,  Άλκης Αφεντάκης: ένα πολλά υποσχόμενο όνομα στην κονσόλα,  το next big thing, μας κερδίζει με αστραπιαίους ρυθμούς.

Tέλος, ο Consoul Trainin, «εραστής» της electro, house και progressive θα μας εξιτάρει με τα ανατρεπτικά sets και remixes του.   Όλοι τους υπόσχονται να  μας μαγέψουν και θα μας δονήσουν ασταμάτητα σε ρυθμούς nu disco deep electronica, από τις 12 έως και τις 14 Ιουλίου, στο 5άστερο ξενοδοχείο Barcelo Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη.