Subbed Out Vol. II

Subbed out Vol.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 10-11-2012 21:00
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
VII

AudioVisual All Night

Sounds by: Mr. Statik (BPitch Control)  & Runner (d2)

Visuals by: HA!

Είσοδος Δωρεάν

"Tις Subbed Out βραδιές αντιπροσωπεύουν οι Mr. Statik (BPitch Control) & Runner (d2) και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν καταφέρει να συμπτύξουν τις - πρώην - άκρες της ηλεκτρονικής σκηνής όπως αυτές ορίζονται από τα 4/4 ή το UK Garage, το techno, το House ή το dubstep και γενικότερα μοιράζονται μια κοινή και λίγο άρρωστη αγάπη for all things bassline driven την οποία μόνο μέσα από ένα ηχοσύστημα σαν και αυτό του gig space του six d.o.g.s μπορούν να εκφράσουν.

Μετά από πολλούς guests όπως ο Scuba, o DJ Pete aka Substance, ο Peverelist, ο Pearson Sound και άλλους τοπικούς παραγωγούς και DJs, το Subbed Out ξεκινάει αυτή τη season με μία προσθήκη στις βραδυές ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, αυτό της εικόνας και των οπτικών εφέ.

Οι Subbed Out βραδυές μετατρέπονται σε μία οπτικοακουστική εμπειρία όπου οι DJs οδηγούν τα visuals, αυτά συγχρονίζονται με τον ήχο με τη βοήθεια του αινιγματικού HA!, ο Mr. Statik & o Runner παίζουν τα πάντα all night και όλο αυτό θα οδηγήσει μέσα στη χρονιά σε μία πλήρης εξέλιξη του στοιχείου της εικόνας και στην τελική ευθεία θα 'βγει' από το προβολικό μηχάνημα, θα αποκτήσει 3D χαρακτηριστικά και θα δείξει τι σημαίνει Subbed Out και πόσο σχέση έχει με τo DJ output που χαρακτηρίζει τους συγκεκριμένους DJs.

Νέα όρια και ένα από τα πιο ολολκληρωμένα club soundtracks της πόλης με ισόποσες καταβολές από Βερολίνο & Λονδίνο την εποχή που τα styles και τα είδη έχουν συνδεθεί σε αξιοσημείωτο βαθμό, κάτι που πριν από 4-5 χρόνια θα ακουγόταν απίθανο.

Μέχρι πρωΐας, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Bring it ON"

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.