Sound Pellegrino Showcase w/ Matthias Zimmermann, Teki Latex & Orgasmic

Sound Pellegrino Showcase w/ Matthias Zimmermann, Teki Latex & Orgasmic

Ο ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ

SOUND PELLEGRINO SHOWCASE
w/ MATTHIAS ZIMMERMANN
TEKI LATEX & ORGASMIC

Opening: BAD SPENCER (YES IT DOES!! SURE IT DOES!!)
Closing: BLUE LAGOON (KORMORANOS)

SOUND PELLEGRINO
Ανεξάρτητη δισκογραφική με έδρα το Παρίσι, η Sound Pellegrino ξεκίνησε το 2009 ως παρακλάδι της Institubes για να ανεξαρτητοποιηθεί λίγο αργότερα όταν αυτή αναγκάστηκε να διακόψει την λειτουργία της.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 23-01-2015 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
Με ιδρυτικά μέλη, επιμελητές και βασικούς εκπροσώπους τους Teki Latex και dj Orgasmic των TTC και τον label manager Emile Shahidi, οι κυκλοφορίες της εταιρείας επικεντρώνονται σε έναν σύγχρονο, πρωτοποριακό, ποικιλόμορφο αλλά και χαρακτηριστικό underground club ήχο που συνδυάζει house, techno και bass στοιχεία με έντονο hip hop background. Στην Sound Pellegrino έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει μουσική ονόματα όπως Zombie Disco Squad, Renaissance Man, Todd Edwards & Surkin, L-Vis 1990, Para One, Bok Bok & Tom Trago, Teeth και Maelstrom ενώ την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου - λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του SND.PE VOL.4, της τέταρτης επίσημης συλλογής της εταιρείας με θέμα MELODIC MECANISMS και αποκλειστικές ηχογραφήσεις από Chilly Gonzales, P. Morris, Crystal, Koyote, Sudanim και πολλούς άλλους - το label θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα πλήρες showcase στο club του six d.o.g.s. με τους Teki Latex, Orgasmic και Matthias Zimmermann.

TEKI LATEX
Βασική φιγούρα της Sound Pellegrino, πρώην στέλεχος της Institubes, μέλος του hip hop συγκροτήματος TTC, παραγωγός του Γαλλικού Rinse και οικοδεσπότης του Overdrive Infinity (μιας πιο πειραματικής εκδοχής του Boiler Room, στο dailymotion, έχει φιλοξενήσει dj Haus, Truncate, Brodinski, Scratcha DVA, Oneman και πολλούς ακόμα), ο Teki Latex είναι σαφέστατα ιδιαίτερη περίπτωση. Έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα ολοκληρωμένο προσωπικό άλμπουμ και πολλά singles και έχει συμμετάσχει με τα φωνητικά του σε κομμάτια των Para One, Feadz, Modelektor και Star Slinger μεταξύ άλλων, ένα βιογραφικό που αναμφίβολα τον καθιστά κεντρική μορφή του σύγχρονου Παριζιάνικου χορευτικού ήχου.

ORGASMIC
Συνεπιμελητής του label, συνοδοιπόρος του Teki Latex στους TTC, σκληρά εργαζόμενος dj στο Γαλλικό underground και επιλεκτικός παραγωγός με κορυφαίο γούστο και καθαρόαιμο hip hop παρελθόν, ο Orgasmic είναι από τους djs που βάζουν την τέχνη του djing πάνω από όλα!

MATTHIAS ZIMMERMANN
Ο Γερμανός της παρέας, έχει κυκλοφορήσει πέντε singles στην Sound Pellegrino, ένα στην Tigersushi κι ένα στην Discobelle, συνήθως αναμιγνύοντας house και techno στοιχεία με tribal ρυθμολογίες και περίεργους ήχους της φύσης (!). Με πολύ πρόσφατο το release του τελευταίου του ep και συχνές εμφανίσεις με τον πυρήνα της εταιρείας, ο Matthias Zimmermann θα αποτελέσει και τον βασικό guest της βραδιάς.

LINKS
Sound Pellegrino: http://snd.pe/
Overdrive Infinity: http://www.dailymotion.com/OverdriveInfinity
Sound Pellegrino Thermal Team boiler room:
https://www.youtube.com/watch?v=5ap9u0XHSNk
Matthias Zimmermann boiler room: https://www.youtube.com/watch?v=ynOWrme2iFI

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.