Solarmonkeys, Press Esc, The Mighty N

Τρεις ανερχόμενες μπάντες του alternative pop/rock ήχου ρυθμίζουν τους ενισχυτές τους στο φουλ  και παρουσιάζουν υλικό από τις επερχόμενες κυκλοφορίες τους.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 27-03-2013 21:00
Individual Price 3.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.

The Mighty N, Press Esc και Solarmonkeys στήνουν ένα ηλεκτρικό πάρτι και φέρνουν την ενέργεια της νέας αγγλόφωνης σκηνής, σε πρώτο πλάνο.

Οι Solarmonkeys δημιουργήθηκαν το 2011. Οι συνθέσεις τους έχουν βασιστεί πάνω σε rock φόρμες ενώ ο ήχος τους φλερτάρει με αυτόν της σκηνής του Seattle -την περίοδο της έκρηξης του grunge- αναμεμειγμένος με πλήκτρα και ηλεκτρονικά στοιχεία. Οι Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains κ.α έχουν αφήσει έντονο το στίγμα στον ήχο τους. Έχουν κυκλοφορήσει δύο singles, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται και το πρώτο τους EP https://www.reverbnation.com/solarmonkeys

Οι Press Esc είναι ένα νέο γκρουπ με επιρροές απο καλλιτέχνες όπως ο Dave Matthews, οι Police, NiN, αλλά και με συνεργασίες των μελών του με σημαντικά ονόματα της διεθνούς pop/rock σκηνής όπως ο Mike Tacci (Metallica, Pearl Jam), Regie Dozier (Jamiroquai) και Phil Bynoe (Steve Vai). Μετά το πρώτο τους ακουστικό album "Minimal", οι Press Esc παρουσιάζουν καινούριο υλικό, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ενέργεια και την αμφίδρομη επικοινωνία με το κοινό.

Η Νατάσα Τσίρου ξεκίνησε με κλασικές σπουδές, αλλά πολύ γρήγορα, τα ακούσματα της συμπεριελάμβαναν μπάντες σαν τους Soundgarden, Nirvana, Tool, Jeff Buckley κ.α. Ασχολήθηκε ενεργά με διαφορετικά είδη μουσικής και μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει σε funk, soul και jazz σχήματα. Πριν απο ένα χρόνο αποφάσισε να μπει στο στούντιο και να γράψει τραγούδια με περισσότερο ροκ προσανατολισμό, έτσι προέκυψε το  "Songs for the X generation", το οποίο και θα παρουσιάσει με την μπαντα της The Mighty N στο six d.o.g.s.

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.