Salsa “Circus” Carnival PARTY By Salsa Sinners

Το εργαστήρι σωματικής έκφρασης Salsa Sinners διοργανώνει και μας προσκαλεί στο πιο ξέφρενο, τρελό και πάνω από όλα χορευτικό αποκριάτικο πάρτι την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο KYKLOS Live Stage, στον Βοτανικό.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 15-03-2013 21:00
Τοποθεσία Kyklos Live Stage

Το εργαστήρι των Salsa Sinners είναι το πρώτο και μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa, μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας, με τόσες διαλέκτους όσοι είναι και αυτοί που την χορεύουν.

Η salsa είναι αυτός ο «κοινωνικός», γρήγορος, ζωντανός, αισθησιακός latin χορός που ξεκίνησε από την Κούβα, επηρεάστηκε από το mambo, το afro- Caribbean, τη ρούμπα και το son, εξελίχθηκε στη Νέα Υόρκη, απέκτησε φανατικούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο και κατέληξε να είναι, για πολλούς, τρόπος ζωής!

Το σίγουρο είναι ότι η salsa είναι ο χορός που σε αιχμαλωτίζει, που σε κάνει να θέλεις να χορεύεις συνέχεια, να αυτοσχεδιάζεις, να δημιουργείς, να εκφράζεσαι…

“Δεν χρειάζεται να κάνεις φιγούρα. Απλά σήκωσε το χέρι. Δεν χρειάζεται να τεντώσεις το πόδι.. Απλά κάνε ένα πιο μεγάλο βήμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις πιρουέτα. Απλά γύρισε προς τα πίσω και μετά ξανά μπροστά. Δεν χρειάζεται να χορέψεις. Απλά περπάτησε.. Δεν χρειάζεται να γίνεις χορευτής. Απλά χόρεψε!” γράφει ο Kiki Kakoullis χορογράφος, εμπνευστής και ιδρυτής των Salsa Sinners.

Πετάξτε, λοιπόν, τη θλιβερή, γκρίζα , σκοτεινή και μουντή καθημερινότητα και φορέστε τα φανταχτερά, φωτεινά, εκθαμβωτικά χρώματα του τσίρκου: ντυθείτε σαλτιμπάγκοι, ακροβάτες, παλιάτσοι, θηριοδαμαστές, ζογκλέρ, κλόουν, χορεύτριες, λιοντάρια, ταχυδακτυλουργοί, θηρία!

Η παρέα των Salsa Sinners, δοκιμασμένη και στη διοργάνωση πολύ πετυχημένων και άκρως χορευτικών parties στην πόλη μας, θα βρίσκονται στο KYKLOS Live Stage και θα δίνουν το ρυθμό!

Αφήστε τη φαντασία σας* να σας πάει όσο μακριά μπορεί και ελάτε να χορέψουμε ελεύθεροι, με τρέλα, με πάθος, ξέφρενα!

 

Life is a Circus Welcome to our Circus!

Πληροφορίες για τον χώρο - Kyklos Live Stage

Tηλ. Κρατήσεων: 210 3424 299