Sadhus, Korsikov, Monk, Gomgoma

ΕΠΟΧΗ ΘΕΡΙΣΜΟΥ

Για τα πνιγμένα στην υγρασία, βαριά καπνά των Sadhus.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 19-09-2014 21:30
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία An Club
Φυτρώσαν παρασιτικά σε ξεφτισμένους τοίχους του Πειραιά, ποτισμένα με ιδρώτα και καυσαέριο για να καούν κάτω από σκοτεινές σκιές σε μαύρα δάση.

Η Bring Your Own Stuff Entertainment παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό τους Sadhus, The Smoking Community και την πρώτη, ομώνυμη δισκογραφική τους δουλειά. Οι Sadhus, φανατικοί οπαδοί του sludge και του heavy ήχου, ξεκίνησαν την πορεία τους το 2008. Από τότε έχουν παίξει σε πολλά live μαζί με σημαντικές ξένες και εγχώριες μπάντες (Suma, Sardonis, Black Tusk, Maya Mountains, Stonebride, Toner Low, 1000mods, Lucky Funeral κ.ά.).

Τον Ιούνιο του 2013, μετέτρεψαν το studio τους σε studio ηχογράφησης με την πολύτιμη βοήθεια του ημίθεου ηχολήπτη Γιώργου Λεώδη (1000mods, Lucky Funeral), ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή και την ηχογράφηση του δίσκου. Το mastering ανέλαβε ο Brat Boatright (High on Fire, Sleep, Graves at Sea, Converge, Stephen O'Malley, Sarabante) στο studio Audiosiege (Portland, Oregon, USA).

To artwork του δίσκου δημιουργήθηκε από τους ADMC07 και Luthien Price. Όλα τα εξώφυλλα τυπώθηκαν στο χέρι με την τεχνική της μεταξοτυπίας από τη Fuzz Ink.

Ο δίσκος είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή του The Smoking Community.

https://www.facebook.com/SadhusCommunity

Οι Sadhus γιορτάζουν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με ένα live στο οποίο θα συμμετάσχουν φίλοι του The Smoking Community: οι Korsikov από την Αθήνα, οι Gomgoma από τη Χαλκίδα και οι Monk από τη Σύρο!

GOMGOMA Οι Gomgoma είναι μια μπάντα που σχηματίστηκε τον Σεπτέμβρη του 2010 με σκοπό να παίξει αργή μουσική. Ολοκληρώνουν σύντομα το πρώτο τους ΕΡ όπου οι συνθέσεις τους κρατάνε το αρχικό doom/drone όραμα, με εμφανές πλέον και το sludge στοιχείο. Συναυλιακά είναι ενεργοί από τα γεννοφάσκια τους ακόμα και είχαν τη χαρά να μοιραστούν τη σκηνή με μια πλειάδα εξαιρετικών συγκροτημάτων, εγχώριων ή μη. Η βάση του γκρουπ είναι η Χαλκίδα της Εύβοιας. Και επειδή τα δελτία τύπου είναι μαλακίες όταν τα γραφούν τα ίδια τα μέλη της μπάντας, κάπου εδώ σταματάμε το κείμενο. Α! Τα μέλη της μπάντας είναι τέσσερα και κανένα απ' αυτά δεν παίζει μπάσο. Τώρα ξέρετε ακριβώς ότι δεν χρειαζόσασταν για εμάς.

https://www.facebook.com/pages/Gomgoma/162450913768401

KORSIKOV Οι Korsikov δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2005 μέσα από την ανάγκη για δημιουργική εκτόνωση και δικαιολογία για καθυστερημένες εμφανίσεις σε κοινωνικές συνευρέσεις. Υπηρετούν το riff από τότε μέσα από ζωντανές εμφανίσεις με πολλά δυνατά ονόματα της εγχώριας heavy σκηνής, κάτω από ποικίλες συνθήκες, έχοντας ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει επίσημα το κομμάτι τους "Liqweedator" για τη συλλογή της Spinalonga Records "Miss Fortune was a Henhouse Manager" και σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP.

https://www.facebook.com/pages/Korsikov/380516825302088?fref=ts

MONK Οι Monk είναι από τη Σύρο και υπάρχουν απ’ το 2011. Παίζουν sludge/doom και έχουν κυκλοφορήσει ένα demo (Ofis The Saint Eater) με 3 κομμάτια, το 2012. Έχουν στο ενεργητικό τους κάποια live σε Σύρο και Αθήνα. Αυτόν τον καιρό (προ)ετοιμάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά.

https://www.facebook.com/pages/Monk-gr/138295022932623

Πληροφορίες για τον χώρο - An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056