Rory Phillips, Amateurboyz, Blue Lagoon

Αλάνθαστος dj και αγαπημένος πλέον του ελληνικού κοινού, ο Rory Phillips θα βρεθεί μετά από τρία χρόνια και πάλι στην Αθήνα, αυτή τη φορά πλαισιωμένος και από τους τρεις djs που τον είχαν φιλοξενήσει το 2009 και 2010 αντίστοιχα, amateurboyz και Blue Lagoon.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-03-2013 23:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Pixi

Ο Rory Phillips ξεκίνησε ως resident του θρυλικού Trash δίπλα στον Erol Alkan, χτίζοντας σιγά σιγά τη φήμη του απόλυτου warm up dj. Με το επόμενό του βήμα, το πολυσυλλεκτικό clubnight Durrr αλλά και πολυπαιγμένα remixes σε παραγωγούς και συγκροτήματα όπως Gossip, The xx, Scissor Sisters, Crystal Castles, Riton και Munk, καθιερώθηκε παγκοσμίως ως ένας από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους disco / electro djs, κουμαντάροντας με την ίδια ευκολία σκοτεινές underground πίστες και μαζικά φεστιβάλ.

Η φετινή σεζόν τον βρίσκει πιθανότατα στην πιο δημιουργική του φάση μέχρι στιγμής, με τρεις απανωτές προσωπικές κυκλοφορίες στην δική του Mixed Fortunes, ένα τεραστίων διαστάσεων Durrr τον περασμένο Δεκέμβριο (μεταξύ άλλων και με τρίωρο back to back set από τον Erol Alkan και τον Xavier de Rosnay των Justice) αλλά και πολύ ενδιαφέροντα μελλοντικά σχέδια!