Robert Wilson

Ο Robert Wilson αυτοσυστήνεται σε μια ιδιότυπη διάλεξη-περφόμανς στη Στέγη.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 06-06-2013 20:30
Τοποθεσία Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Με αφορμή την έκθεση του Robert Wilson, Video Portraits, που φιλοξενείται στη Στέγη έως τις 7 Ιουλίου, ο διάσημος σκηνοθέτης και εικαστικός μας προσκαλεί στο εκπληκτικό αισθητικό του σύμπαν, σε μια εξαιρετική περφόμανς διάρκειας περίπου τριών ωρών, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Ο Wilson, συνδυάζοντας εκατοντάδες εντυπωσιακές εικόνες από όλο το εύρος της γόνιμης καριέρας του, προσφέρει μια σφαιρική αυτοπροσωπογραφία της δημιουργικής διαδικασίας του. Ο Wilson ανατρέχει στα πρωτότυπα έργα-ορόσημα που έχει ανεβάσει, ανάμεσά τους τα Deaf Man Glance [Το βλέμμα του κωφού], A Letter for Queen Victoria [Επιστολή για τη βασίλισσα Βικτόρια], Einstein on the Beach [Ο Αϊνστάιν στην παραλία] (συνδημιουργία με τον συνθέτη Philip Glass), The CIVIL warS [Οι ΕΜΦΥΛΙΟΙ πόλεμοι] και The Black Rider [Ο Μαύρος Καβαλάρης], καθώς και στο καταξιωμένο έργο του πάνω σε κλασικά θεατρικά και όπερες, όπως είναι οι λαμπρές σκηνοθεσίες του στο Madama Butterfly, στον κύκλο των Δαχτυλιδιών του Βάγκνερ, στο Μαγικό Αυλό, στο Πέερ Γκυντ του Ίψεν και στο Κουαρτέτο του Χάινερ Μύλλερ. Με την ολοκλήρωση της περφόρμανς, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει περαιτέρω τις ιδέες του Robert Wilson, κατά τη διάρκεια μιας ανεπίσημης συνάντησης για ερωταποκρίσεις.

* Όσοι παρακολουθήσουν την περφόρμανς της 6ης Ιουνίου, θα έχουν δωρεάν είσοδο στην έκθεση του Robert Wilson, Video Portraits, για την ίδια ημέρα.

Εισιτήρια: 15 - 25 € | Μειωμ. 10 - 12 - 15 €

Αποκτήστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της Στέγης. Πληροφορίες παραστάσεων και τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων: Tηλ.: 210 900 5 800 (Δε-Κυρ: 9:00-21:00)

Ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για αγορά εισιτηρίων online με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Εύχρηστος οδηγός online αγοράς εισιτηρίων θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην επιλογή παράστασης, θέσης, καθώς και στη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου.  

Εκδοτήρια εισιτηρίων: ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ Λεωφόρος Συγγρού 107-109

Ωράριο λειτουργίας: Δε-Κυρ: 12:00-21:00

Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες MasterCard και Visa.

Εισιτήρια πωλούνται επίσης από τα βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ  και τα καταστήματα NEWSSTAND - ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ  τα καταστήματα Public τα καταστήματα Παπασωτηρίου το βιβλιοπωλείο Ιανός και τα μηχανήματα EasyPay σε επιλεγμένα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η προπώληση εισιτηρίων αρχίζει τρεις (3) εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.

Πληροφορίες για τον χώρο - Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση είναι ο νέος τόπος πολιτισμού για το θέατρο, το χορό, τη μουσική, τα εικαστικά και τα γράμματα. Αποστολή μας είναι η προβολή του σύγχρονου πολιτισμού, η υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, η καλλιέργεια διεθνών συνεργασιών, η εκπαίδευση για τα παιδιά και η διά βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε ένα χώρο ανοιχτό και προσιτό σε όλους.

Tηλ.: 213 0 178000, 210 9249090
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.