Rise Up Pictures & Sounds by Panos Sourounis & Nikos Maraveyas

Το ''Rise Up'' Pictures and Sounds by Panos Sourounis and Nikos Maraveyas είναι μια γιορτή και μια προτροπή.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 16-09-2012 22:00
Τοποθεσία Τώρα Κ44
Είναι ένα τεράστιο χαμόγελο που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Είναι στιγμές που πέρασαν και περνούν μπροστά μας. Άλλες τις κάναμε αν αμνήσεις και άλλες τις χάσαμε. Ο Πάνος Σουρούνης και ο Νίκος Μαραβέγιας μέσω της μουσικής και της εικόνας στήνουν μια γιορτή αφιερωμένη σε όσους ξέρουν να δημιουργούν και να συγκρατούν όμορφες και αληθινές στιγμές. Γέλια, λέξεις, εικόνες, τραγούδια και φωτογραφίες χορεύουν σε ένα πανηγύρι συναισθημάτων.

Photos by Nikos Maraveyas Dj set by Panos Sourounis and Nikos Maraveyas

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Πάνος Σουρούνης

Στα 23 του άρχισε να διαλέγει τραγούδια στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 της Ελληνικής Ραδιοφωνιας από τότε πέρασαν κάπου 6.000 ώρες ραδιοφωνικής πτήσης. Σαν να μην έφτανε αυτό από το 2005 έως το 2007 μας κρατούσε, παράλληλα, συντροφιά από το Kosmos 93,6 . Το 2008 ξεκίνησε την παραγωγή/ηχογράφηση της εκπομπής "103,επτά τραγούδια θα σου πω'' με αποτέλεσμα να κάνει αρκετή φασαρία στον πρώτο όροφο του Ραδιομεγάρου και πραγματικά θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για αυτό.

Αφού, λοιπόν, δεν βρέθηκε κανείς να τον σταματήσει άρχισε να κάνει και μουσικέςεπιμέλειες σε μουσικά προγράμματα αλλά και σε θεατρικά έργα ( "Ήρωες","Φουρκέτα"). Είναι πολύ χαρούμενος για την συμμέτοχη του στην επιτροπή και την συντακτικήομάδα του Jumping Fish γιατί έτσι βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός μεγάλου του ονείρου, όταν μεγαλώσει (κι άλλο) να γίνει ψαράς. Επίσης συνταξιδεύει με την Κιβωτό του ARK Festival στις πιο όμορφες θάλασσες της μουσικής. Κάθε Σαββατοκύριακο μας κρατάει συντροφιά (18:00-21:00) από την συχνότητα του Radio Pepper 96,6.

Νίκος Μαραβέγιας

Ο Νίκος Μαραβέγιας γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Σπούδασε Οικονομικά στο Bari της Ιταλίας και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1996 . Ασχολείται με την μουσική φωτογραφία τα τελευταία 7 χρόνια συμμετέχοντας σε ομαδικές εκθέσεις. Δείγματα της δουλειάς του έχουν δημοσιευτεί σε μουσικά περιοδικά, θεματικά περιοδικά φωτογραφίας και free press. Έχει παρουσιάσει την ατομική του έκθεση με τίτλο "Ηχογραφία" στη γκαλερί του Black Duck Multiplarte. Από τα εφηβικά του χρόνια στην Ελλάδα και συνεχίζοντας ως φοιτητής στην Ιταλία ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο ως παραγωγός μουσικών εκπομπών. Την περίοδο 2004-2010 δημιούργησε το Global Radio, ένα από τα πρώτα ιντερνετικά ραδιόφωνα στην Ελλάδα, με μουσικές από όλο τον κόσμο, on air 24 ώρες. Σήμερα δύσκολα θα τον ακούσετε σε κάποιο ραδιόφωνο αλλά σίγουρα θα τον βρείτε να κάνει Dj sets σε επιλεγμένους χώρους.

Πληροφορίες για τον χώρο - Τώρα Κ44

Πρόκειται για έναν «ανοιχτόμυαλο» πολυχώρο που δε λέει όχι σε νέα μουσικά, θεατρικά, χορευτικά και γενικά πολιτιστικά projects.

Τηλέφωνο : 210 3423560