Rewind Guaranteed: Dressla, Blend Mishkin

Το Rewind Guaranteed παρουσιάζει τον Dressla από την Jahtari Records, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ετικέτες στον χώρο της dub, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο bios front.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 10-11-2012 22:30
Τοποθεσία Bios

Η Jahtari Records εισήγαγε τον Digital Laptop Reggae όρο στην παγκόσμια μουσική κοινότητα,  όταν επιχείρησε την παραγωγή κλασικής reggae και dub μουσικής χρησιμοποιώντας μόνο ένα laptop. Με αγάπη για την dub αλλά με ηλεκτρονικό background, οι παραγωγοί της Jahtari άρχισαν να δημιουργούν reggae με ψηφιακά μέσα δημιουργώντας τελικά έναν νέο ήχο. Μετά από 7 χρόνια η Jahtari έχει εδραιώσει τη δική της μουσική ταυτότητα και αισθητική διατηρώντας τον dub/reggae προσανατολισμό αλλά διευρύνοντας τα μέσα που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες της, μη αποκλείοντας και τον αναλογικό εξοπλισμό που είναι και πιο διασκεδαστικός ως διαδικασία.

Ο Dressla γνώρισε τον Rootah και τον Disrupt, τους ιδρυτές της Jahtari, σε ένα πάρτι στη Λειψία της Γερμανίας όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας, όταν πήρε το μικρόφωνο για να κάνει mc, ενθουσιασμένος με τον ιδιαίτερο ήχο τους.  Από τότε οι τρεις τους ίδρυσαν τους Jahtari Riddim Force που είναι το live act της Jahtari. Με βάση το freestyle, o Dressla έχει συμμετέχει σε αναρίθμητα ζωντανά event ενώ μετά από δέκα χρόνια ενεργής καριέρας έβγαλε το πρώτο του single με τίτλο Bomb their Circles.

Μια Jahtari Riddim Force βραδιά με τον Dressla και τον Blend Mishkin στο bios front.

 

Είσοδος ελεύθερης επιλογής

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335