Reggae On Sunday

Reggae On Sunday

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 18:00 έως τις 23:00, οι music selectors του THC Sound System, Rankin Johnny, Collie Youth, Mat Shunyo, θα μας μεταφέρουν στη μαγευτική Τζαμάικα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 06-10-2013 18:00
Τοποθεσία Αψέντι Cafe
Με επιλογές από τη δισκοθήκη του THC Sound System, θα παρακολουθήσουμε τους δρόμους που ακολούθησε η εξέλιξη της Reggae, από το ska και το rocksteady στη roots, το dancehall και το dub.

Είσοδος: Ελεύθερη

Πληροφορίες για τον χώρο - Αψέντι Cafe

Στο Θησείο, σε έναν από τους πιο γνωστούς πεζόδρομους της Αθήνας, την Ηρακλειδών, αφήνοντας πίσω σας την οχλοβοή, συναντάτε το «Αψέντι». Ζεστός χώρος, φιλόξενος, ένα στέκι της παρέας, που ανοίγει τις πόρτες του νωρίς το πρωί και σας υποδέχεται με χαμόγελο και το αυθεντικό άρωμα του καφέ. Ξεχωριστοί ελληνικοί μεζέδες και πλούσιες ποικιλίες που συνοδεύουν θαυμάσια το γνήσιο απόσταγμα σταφυλιών-τσίπουρο από τα βουνά της Ηπείρου, την παραδοσιακή κρητική τσικουδιά και το γλυκόπιοτο ρακόμελο. Η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ, με ξένη και ελληνική μουσική, με άφθονα ποτά και δροσιστικά cocktails. Δοκιμάστε την την «πράσινη νεράιδα», το θρυλικό και κάποτε απαγορευμένο αψέντι και σήμερα διάσημο ποτό.

Τηλ. 2103424224
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.