Rave 4 Evar

Μεγαλωσαμε σε μια εποχη οπου ο ρομαντισμος και τα συναισθηματα ηταν διαχυτα στη μουσικη, πειραματιζομενοι με ακουσματα που τωρα μοιαζουν με διαμαντια αναλλοιωτα στο χρονο.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-11-2014 23:00
Individual Price 6.00€
Τοποθεσία Second Skin Club

Πιστοι στο ετησιο πλεον ραντεβου μας, και με απολυτο σεβασμο στο feeling εκεινης της εποχης, οι Γρηγορης Σταϊκος και Χρηστος Σταυροπουλος ανοιγουν για αλλη μια χρονια το σεντουκι με τις καλυτερες μουσικες αναμνησεις απο την αξεχαστη εποχη του Rave, απο τις απαρχες καπου στο 1988 μεχρι το απογειο του καπου στα μεσα της δεκαετιας του 1990.

Παρασκευη 21 Νοεμβριου αναβιωνουμε τις στιγμες που εχουν χαραχτει μεσα μας με τροπο μοναδικο, τις μουσικες του Alarm, Faz, Lycabetus, Tessera, West, Camel, Alsos, Berlin, Kraze που φιλοξενησαν ενα μουσικο κινημα που εμελε να αλλαξει τη ροτα της μουσικης παγκοσμιως.

Breaks, Trance, Bleeps, Hardcore, Jungle, Dark Breakbeat, Acid, Happy Hardcore, Drum'n'Bass, Techno, House, Industrial και αλλα τοσα ακουσματα θα εναλλασονται ολο το βραδυ αναμεσα απο τους καπνους, τα lasers και τα strobes.

Βαλτε τις "A" μασκες σας, παρτε τις σφυριχτρες σας και ελατε στο μοναδικο και εξωπραγματικα underground περιβαλλον του Second Skin για να βουτηξετε στο παρελθον με τα ματια σας στο μελλον!

KW SoundBlastSystem
Lasershow~Strobes~Chaotic Fog Rave Atmosphere
Εισοδος: 6 ευρω με μπυρα/κρασι/monster