Rap Mayhem Rugged Music Festival - Athens 2014

Η Noiz Art & Music Productions φέρνει κοντά σας ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ hip hop που έχει γνωρίσει ποτέ η Ελλάδα, το RAP MAYHEM RUGGED MUSIC FESTIVAL - ATHENS 2014.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 19-01-2014 21:00
Individual Price 20.00€
Τοποθεσία Κύτταρο Live
Στις 19 Ιανουαρίου, στη σκηνή του ΚΥΤΤΑΡΟ Live, εμφανίζονται οι: Evidence & Alchemist, Madchild & DJ Revolution, Termanology, Reks & DJ Deadeye.

Το δίδυμο Evidence & Alchemist : ο πρώτος αποτελεί μέρος του θρυλικού συγκροτήματος ''Dilated Peoples'', και ο Alchemist, official DJ του Eminem και μέλος της Shady Records, ευθύνεται για τις παραγωγές παγκοσμίως γνωστών hits. Οι Step Brothers, όπως λέγονται, ''ξαναχτυπούν'' μετά το release του ''Step Masters'', και αναμένεται να ''ταρακουνήσουν'' το κοινό μετά τις παλαιότερες επιτυχημένες solo εμφανίσεις τους.

Οι Madchild & DJ Revolution: Ο Καναδός ράπερ, μέλος του συγκροτήματος Swollen Members και κάτοχος τεσσάρων βραβείων Juno, και o DJ Revolution, ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους turntablism DJs στον κόσμο, θα μας εκπλήξουν με τις ικανότητες τους, προσφέροντας ένα show που θα μας μείνει αξέχαστο!

Tέλος, οι Termanology, Reks & DJ Deadeye είναι καλλιτέχνες υπεύθυνοι για την κυκλοφορία κομματιών με απήχηση που μεταφράζεται σε εκατομμύρια views στο youtube καθώς και δίσκους, με πολύχρονη πορεία στο χώρο του hip hop, αλλά και με πολύ φρέσκο υλικό και χαρακτήρα που δικαιολογεί την τόση μεγάλη απήχηση τους τόσο στο αμερικανικό, όσο και στο ευρωπαϊκό και ακόμη πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό κοινό!

Η αφρόκρεμα του είδους, σε ένα ανεπανάληπτο φεστιβάλ που έρχεται να ''ταράξει'' το hip hop κοινό στην Ελλάδα! Μην τους χάσετε!

DOORS: 20.00

TICKET: 20€ PRE SALE / 25€ SPOT

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ RAP MAYHEM RUGGED MUSIC FESTIVAL - ATHENS 2014 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤA ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ :

1) MINISTRY OF CONCRETE (Κωνσταντινουπόλεως 42)

2) στα SLUT BOARDSHOPS : α) Πλάτωνος 7 Χαλάνδρι β) Αγ Κωνσταντίνου 15 Πειραιάς γ) Λεωφόρος Κηφισίας 238-240 Κηφισιά

3)Ayce ( Τσακάλοφ 30, Κολωνάκι )

4)BLOW BAR (Λεπενιώτου 22, Ψυρρή) Παρασκευή-Σάββατο από τις 21:30 έως τις 05:00 το πρωί και Κυριακή από τις 15:00 μέχρι 20:00.

So What Tattoo ( Σωτήρος 70, Πειραιάς )

5)PUBLIC Συντάγματος (Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος).

6)PUBLIC στo ATHENS METRO MALL ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Λ.Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος)

7)PUBLIC στο THE MALL ATHENS (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι)

***ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134