Pool Open Partara 2014

facebook.com/OpenPartara?fref=ts">https://www.facebook.com/OpenPartara?fref=ts) στην πιο αγαπημένη και ξέφρενη εκδοχή της (POOL) έτοιμη να γράψει ιστορία! Οι παγκόσμιοι superstars DVBBS, (facebook.com/dvbbs, twitter.com/dvbbs) το απίθανο ντουέτο, δημιουργοί του νεανικού ηλεκτρονικού ύμνου  “TSUNAMI” (80.000.000 ++ views / YouTube, No 1 στα charts σε πολλές χώρες μεταξύ αυτών United Kingdom!)

Headliners στα μεγαλύτερα festivals ανά τον κόσμο (Tomorrowland / Ultra) και με συνεργασίες με όλα τα ιερά τέρατα της edm σκηνής (Tiesto, Steve Aoki, LMFAO, Martin Garrix, D.Vegas+L.Mike) προσγειώνονται στην καλύτερη Pool Open Partara ever, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο (club Γαλάζιο και Ocean club σε ενιαία εφαρμογή!!) για ένα μοναδικό καλοκαιρινό live happening που θα συζητιέται για χρόνια…

Viva.gr www.viva.gr

Public www.public.gr

Seven Spots www.sevenspot.gr

Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλεία www.papasotiriou.gr 

Ιanos Βιβλιοπωλεία www.ianos.gr 11876 

Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου www.11876.gr

Η OPEN PARTARA είναι το μεγαλύτερο πάρτυ της Αθήνας. Μια πολιτεία τρέλας για τους χιλιάδες θαυμαστές της που κάθε φορά γεμίζουν τους μεγαλύτερους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους της πόλης (50.000+  εισιτήρια συνολικά μέχρι τώρα στα 13 events!). Όλα ξεκίνησαν πριν 2 ½ χρόνια και μόλις μετά από τα δυο πρώτα πάρτυ φάνηκε πως κάτι μεγάλο δημιουργείται. Πρωτοπόρα στην Electro Dance Music σκηνή, με μοναδικά happenings και με απίστευτη χημεία με το κοινό της, ήρθε για να μείνει και να αλλάξει δια παντός τη σημασία του όρου “PARTY”.

Πληροφορίες για τον χώρο - Club Galazio + Club Ocean

Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ / 2η ΣΤΑΣΗ ΤΡΑΜ «ΑΓ.ΚΟΣΜΑΣ» /  ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤ