search

EightBall Club

Πίνδου 1, Θεσσαλονίκη 546 25, Ελλάδα

Πάρτυ Αναμνήσεων Vol.8 - Τέρης Χρυσός

Πάρτυ Αναμνήσεων Vol.8 - Τέρης Χρυσός

05 Ιαν 2016 22:00

EightBall Club

Πάρτυ Αναμνήσεων Vol.8 - Τέρης Χρυσός

ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ vol. 8
ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ – 55 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Special guest: Γιώργος Καραβασίλης – Αφιέρωμα 100 χρόνια Frank Sinatra

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος (με ποτό): 10€

FB Event: www.facebook.com/events/1496287024007485

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης
Τηλ. κρατήσεων: 6944 59-75-05 / ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Στη χρυσή πορεία του μελωδικού ερμηνευτή ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ, που εδώ και πεντέμισι δεκαετίες αφήνει τρυφερά την αύρα του πάνω στον πολιτισμό μας, είναι αφιερωμένο το ΠΑΡΤΥ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, που διοργανώνεται από την ομώνυμη ομάδα του Facebook και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 στο Eightball Live Stage της Θεσσαλονίκης.
Ο Τέρης Χρυσός είναι πλέον ο τελευταίος εν ενεργεία ερμηνευτής, μιας γενιάς που μόνο χρώμα, ήθος και αξία πρόσφερε στο ελληνικό τραγούδι.
Αξίζει πραγματικά, το ένα ακόμα χειροκρότημά μας και την επιβεβαίωση, πως όσο θα υπάρχουν στο χώρο αυτό τέτοιες αξίες, το τραγούδι μας θα εξακολουθεί να κρατά, το σκήπτρο της παγκόσμιας αναγνώρισης...
Το πάρτι θα “ανοίξει”, ερμηνεύοντας επιτυχίες μεγάλων ερμηνευτών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο γνωστός Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Γιώργος Καραβασίλης, παράλληλα με ένα αφιέρωμα στον Φρανκ Σινάτρα για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ
Ο Τέρης Χρυσός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 20 περίπου ετών, οπότε και τον ανακάλυψε ο Άλκης Στέας, σε κάποιον διαγωνισμό τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη, όπου πρωτοεγκαταστάθηκε με τους γονείς του. Άρχισε τη σταδιοδρομία του το 1961, συνεργαζόμενος με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της ΕΡΤ.
Συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς μαέστρους, εμφανιζόμενος σε συναυλίες και στις πίστες ονομαστών νυχτερινών κέντρων. Το 1963 κέρδισε το Α’ Βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι του Κώστα Κλάββα “Πέταξε Ένα Πουλί”.
Το 1964 ερμήνευσε το τραγούδι του Α. Αλεξανδράτου “Σβήσε Νύχτα”, που πήρε το Δ’ Bραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Το 1966 μετέσχε στους τελικούς του Φεστιβάλ Ελαφρού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, με το τραγούδι του “Αγάπη αν Είναι να ’ρθεις”. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1968 ο δίσκος του 45 στροφών, με τα τραγούδια “Μύλος η Καρδιά μου” και “Τώρα πια”.
Άλλες επιτυχίες του: “Όνειρο”, “Ήταν μια Οπτασία”, “Τάκα-τάκα-τα”, “Μάθημα το Πάθημα”, “Μικρή Ντιλάιλα” κ.ά.
http://www.facebook.com/terrys.chryssos
http://youtu.be/YjMxQh8cgOw
http://youtu.be/w9SMLV9w470

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
Ο Γιώργος Καραβασίλης, γεννημένος στο Μόναχο κι έχοντας ήδη ξεκινήσει τις μουσικές του σπουδές (αρμόνιο και ακορντεόν ) στη σχολή Musikschule Dimis Palos, έρχεται στην Ελλάδα τη δεκαετία του ‘80, τις συνεχίζει και τις τελειώνει στο Ωδείο Βoρείου Ελλάδος.
Μπαίνει στον μουσικό κόσμο ως επαγγελματίας DJ - παράλληλα με την τεχνική του απασχόληση - και ως τραγουδιστής σε ροκ σχήματα (τους Iris με Β. Κεχαγιά και Β. Σιόμκο, τους Γιάγμα και the Papas Family Band με Π. Παπαχατζή έως και σήμερα), σε Latin και all around band (τους Buena Ventura με τον Π. Καρβουνίδη).
Συμμετέχει στο πλάι έμπειρων ερμηνευτών όπως Εύα Βασιλειάδου, Στέλιο Δαλαμπιίρα και ΑχιλλέαΤσιλβελή, σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες εντός κι εκτός της Θεσσαλονίκης. Το μουσικό του βιογραφικό εμπλουτίζεται με την συμμετοχή του στο πλάι του μοναδικού μαέστρου Σαράντη Κασσάρα.
Εδώ κι ένα χρόνο εμφανίζεται σε επιλεγμένα bars της Θεσσαλονίκης ερμηνεύοντας  Jazz, Swing και Big Band επιτυχίες των Frank Sinatra, Dean Martin, Barry White, Elvis Prisley, Nat King Cole και άλλων μεγάλων ερμηνευτών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
http://www.facebook.com/george.karavasilis.3
 
Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.facebook.com/groups/1420118391567775
http://www.eightballclub.gr×