Offradio Goes Kilkis

Επειδή Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, το Offradio, το δημοφιλέστερο online radio στη χώρα, κάθε χρόνο πραγματοποιεί μια μίνι περιοδεία σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη χώρα για να συναντηθεί με το κοινό σε πόλεις της ελληνικής επικράτειας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 01-06-2013 20:00
Τοποθεσία Bar Αμπαζούρ
Έτσι το Σάββατο 1 Ιουνίου ο ΟFF ξαναβγαίνει εκτός έδρας και φέτος με κατεύθυνση προορισμούς σε όλη τη χώρα με αφετηρία γι' αυτό το καλοκαίρι το bar Αμπαζούρ που φιλοξενεί τον ΟFF για πρώτη φορά στην πόλη του Κιλκίς για ένα party παρέα με τους παραγωγούς του Offradio.

Οι μουσικές του OFF παίζουν δυνατά στον πιο όμορφο πεζόδρομο στο Κιλκίς από τις 8.00 το βράδυ!

H είσοδος είναι ελεύθερη!

Στα dexx: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ | ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΡΑΛΛΗ | ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Το Σάββατο 1 Ιουνίου ελάτε να γνωρίσουμε μαζί από κοντά το Αμπαζούρ και να δοκιμάσουμε τα cocktails του σε ρυθμούς OFF!

Πληροφορίες για τον χώρο - Bar Αμπαζούρ

Στο Bar Αμπαζούρ Κάθε πόλη έχει το δικό της σημείο αναφοράς, το δικό της στέκι που κάνει τη διαφορά με μουσικές και περιβάλλον που ακολουθούν τους ρυθμούς του σήμερα. Στο Κιλκίς αυτό το σημείο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Μητροπολίτου Χαρίτωνος και έχει κερδίσει το ψαγμένο κοινό της πόλης. Στο εσωτερικό του τα ποικίλα αμπαζούρ που ενέπνευσαν και την ονομασία του bar, φωτίζουν τις urban contemporary λεπτομέρειες της διακόσμησης που παίζουν με τις pop αναφορές και τη ρετρό ατμόσφαιρα. Έξω μεταξύ άλλων, ένας κίτρινος τοίχος γίνεται καμβάς για arts & crafts παιχνίδι με κατασκευές και πράσινο σε μια αυλή με στιλ και χαρακτήρα. Οι eclectic ήχοι έρχονται να συμπληρώσουν το hip σκηνικό στο cafe bar Αμπαζούρ ενώ μια φίνα συλλογή cocktails το έχει κάνει γνωστό από στόμα σε στόμα μέσα κι έξω από το Κιλκίς.