Offradio > On The Road Party

Η φετινή περιοδεία του Offradio στην Ελλάδα συνεχίζεται! Επόμενη στάση, την Παρασκευή 21 Ιουνίου τα Τρίκαλα! Το ξενοδοχείο Ananti City Resort φιλοξενεί τον ΟFF για άλλη μια φορά στην πόλη των Τρικάλων - αυτή τη φορά για ένα party πάνω στην πισίνα! Οι μουσικές και όλη η παρέα του OFF κάνουν check in στο γνωστό 5αστερο ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-06-2013 20:00
Τοποθεσία Ananti City Resort
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου - τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του χρόνου! - στο Oltre Pool Bar του ξενοδοχείου Ananti City Resort από τις 08.00 το βράδυ σας περιμένουμε πάνω στην πισίνα για μία νύχτα αξέχαστη.

Είσοδος Ελεύθερη. Μαγιώ …προαιρετικό!

Πληροφορίες για τον χώρο - Ananti City Resort

Χτισμένο σ’ ένα λόφο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλο το Θεσσαλικό κάμπο, το ολοκαίνουργιο Ananti City Resort είναι μια νέα άφιξη που αναβαθμίζει τη φιλοξενία στην περιοχή. Σε μια προνομιακή τοποθεσία, στο Λόφο Λογγακίου και σε κοντινή απόσταση από γνωστούς τουριστικούς προορισμούς όπως τα Μετέωρα, το Περτούλι , η Ελάτη αλλά και τη Λίμνη Πλαστήρα, το Ananti City Resort συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική αύρα και τις πληθωρικές παροχές ενός ξενοδοχείου διακοπών.

 

 

Tel.:+302431063950