Octoberfest 2013: Dj Johnny Morris

To πιο ΗΟΤ & COOL BEER FESTIVAL έχει έρθει δυναμικά και ομορφαίνει την Καλοκαιρινή ζωή της πόλης! Και επειδή η θερμοκρασία στην Αθήνα έχει αρχίσει να ανεβαίνει για τα καλά, η απάντηση είναι ΜΙΑ! OCTOBERFEST 2013 © -  BEER UP 'N' MUSIC: Μια Όαση Δροσιάς, Διασκέδασης & Μουσικής Έκφρασης που συγκλονίζει την καθημερινότητα μας!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας που γίνεται στο Μόναχο Γερμανίας, η γνωστή μπυραρία της Αγίας Παρασκευής, OctoberFest, το πραγματοποιεί  για σας, τώρα & στην Αθήνα! Ένα φεστιβάλ γεμάτο LIVE εμφανίσεις καλλιτεχνών, DJ Sets, Summertime Events με πολλές εκπλήξεις και φυσικά.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 22-07-2013 21:00
Τοποθεσία Άλσος Βριλησσίων 'Μαρία Κάλλας' (Παλιά Ναυτική Βάσ
.. τις αγαπημένες μας Μπύρες!

Aπό Τετάρτη 3 Ιουλίου μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου το OctoberFest © και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στο καταπράσινο, 52 στρεμμάτων πάρκο του Άλσους Βριλησσίων και με το σύνθημα "BEER UP 'N' MUSIC" θα σας περιμένουν, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ να σας προσφέρουν τον απολαυστικό συνδυασμό της αγαπημένη σας μπύρας και της ποικιλίας των εκλεκτών μεζέδων που παρασκευάζουν επί τόπου, σε πολύ καλές τιμές! ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!

Σας το εγγυόμαστε, γιατί, Σας μιλάμε "εκ.. μπίρας"!

Επισκεφθείτε το facebook event  στη δ/νση https://www.facebook.com/octoberfestathens  για να ενημερώνεστε για το καθημερινό μας Ζωντανό πρόγραμμα!

 

Xρόνος: 18:00 έως αργά!