Nu Distortion - Halloween Undead

Δεν υπάρχει πιο creepy και σκοτεινή γιορτή από ότι το Halloween, μαγισσες, τσεκούρια αίματα,φαντάσματα, κολοκύθες και περίεργα ποτά.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-10-2014 21:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
DEADLY θα μπορούσα να πώ,  να σε περιμένουν να τα κατεβάσεις στο Halloween Undead του Nu Distortion το Σάββατο 25 Οκτωβρίου. Και ποιό άλλο μαγαζί στο κέντρο θα μπορούσε να μπεί πιο πολύ στο mood αυτης της αμερικάνικης γιορτης πέρα απο το ίδιο το Bat City που και μόνο το όνομα του ταιριάζει τόσο τέλεια! Και το λοιπόν, έχουμε και λέμε..

Nick mr Chaos on DEXX από την πιο μοντέρνα American heavy metal band, Ghost Season (τυχαίο το όνομα? Δεν νομίζω.)

SPECIAL μόνο για εσάς FREE WELCOME HALLOWEEN DRINKS στην είσοδο, σε αμέτρητη ποσότητα για να βλέπουμε όντως φαντάσματα μετά.

Το μαγικό ποτό σε περιμένει στο μπαρ. Παρήγγειλε το και μετα από 1-2 έλα πες μου. Σου φαίνεται γλυκό, δροσιστικό και ευκολοκατέυατο? Περίμενε 5 λεπτά για να δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις ...και ποιό είναι αυτό? ...Η ονομασία δεν θα μπορούσε να ήταν αλλή πέρα από την: SWEET SATANIC ILLUSION! τι περιέχει μέσα? Τα μαγικά δεν λέγονται!

Λίγο αργότερα τα φώτα θα xαμηλώσουν και μια μυστιριώδης γυναίκα με φιδίσιες σαγηνευτικές Tribal Fusion κινήσεις κάτω από ατμοσφαιρικους ρυθμούς θα σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που ήθελες να φτάσεις την διαθεσή σου και την φαντασία σου με το που πάτησες join στο event!
Tribal Fusion Show by Demi Nak.

Και μην ξεχνάς πως είναι Halloween.μπορεί να μην ξέρεις τι να βάλεις, ή τα χέρια σου να μην πιάνουνε για περίεργα βαψίματα γι'αυτό έλα και άσε την make up artist μας να σε βάλει μέσα στο πνεύμα.
FREE EXTREME FACE PAINTING ART by Areti.

Χορηγία ΧIGAS STORES: FREE Νu Distortion T-shirts για τους πρωτους 20 που θα έρθουν. Come and Get'em!

PLUS: special Nu Distortion Offer.  Get your Name on the List! Post your name on the Event wall and you will get a custom Tombstone made with your name on it!

ΜΕΕΤ ΑΝD GREET
Merch προς κλήρωση από Ghost Season, 3Fold Pain, Narcosis, Seedevil, Awaken by Blood.
All these bands will be there Partying with us! So come on come on wherever you are.
Πιες, άκου τις πιο modern αμερικάνικες ροκ και μεταλ επιτυχίες και αν θες αγόρασε και μια κέρινη νεκροκεφαλή απο το meltdown που θα σε περιμένει στην γωνία. Kαι πριν φύγεις πάρε τα υπόλοιπα δώρα που θα έχουμε εκεί για σένα. Αλλιώς μπορεί κάποιος να σε τρομάξει από εκεί που δεν το περιμένεις!

TRICK OR TREAT FREAKS

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â