Nu Distortion Christmas Party

Smashing Pinatas , Christmas Presents , snow.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 26-12-2014 21:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
..and of course the most Modern Heavy Metal Music in Town!! We do What we do Best! Rocking All Night Long!

Χιόνι-χιόνι-χιόνι στην πόλη των Νυχτερίδων. Ultimate μουσική-μουσική στην Πόλη των Νυχτερίδων. Άφθονα ποτά Δώρα κακό στην Πόλη των Νυχτερίδων!! To Νu Distortion δεν θα μπορούσε να υποσχεθεί τίποτα λιγότερο για το χριστουγεννιάτικο Πάρτυ του. Μιας και θα είναι και το τελευταίο Πάρτυ της χρονιάς είμαστε έτοιμοι να τα διαλύσουμε όλα! Όπως ο Santa έτσι και εμείς θα έχουμε την Naughty List μας για αυτούς που δεν ήταν και πολύ «Άγιοι» φέτος. GET IN OUR NAUGHTY LIST AND WIN OUR FREE BAND MERCH!!! Post your Name on our Event to get on the List!

Είναι Χριστούγεννα, για μας είναι και το τελευταίο Ultimate Party για φέτος οπότε δεν μπορούμε να σας αφήσουμε μόνο έτσι!! Όλοι εσείς που αλητέψατε λοιπόν, πάρτε ένα απο τα ρόπαλα μας, and SMASH OUR FUCKIN PINATAS DOWN!

Κλασσικό μεξικάνικο έθιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Γιατί κάπου εκεί μέσα θα υπάρχουν και τα χαρτάκια για τα free drinks σας!
Τα υπόλοιπα ελάτε να τα μάθετε από κοντά!

Οn Decks: NICK MR. CHAOS

Guest djs: -Panos and Spyros Stav. (Seedevil-Countown)

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â