Non Xmas Eve w/ Nina Kraviz & Miss Kittin

NON Christmas pres: Nina Kraviz, Miss Kittin, Ison and more.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-12-2014 21:00
Τοποθεσία Block 33
..

Παραμονή Χριστουγέννων!

NON Christmas Eve!
Nina Kraviz  (TRHP, RUS)
Miss Kittin (Nobody’s Bizzness)
Ison / Actor One (NON)

Και φέτος γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα μοναδικά… γιορτάζουμε NON Christmas!

Ακριβώς 1 χρονιά πρίν, την Παραμονή Χριστουγέννων η Nina Kraviz και ο Ison μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά την οποία ακόμη κρατάμε στη μνήμη μας. Θυμόμαστε ακόμη το πρωινό γεμάτο μουσική μέχρι τις 10 το πρωί και θέλουμε να το γιορτάσουμε ανάλογα και φέτος. Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο NON Christmas Εve party.  Και σε μια τόσο όμορφη ημέρα θέλουμε κάτι το οποίο πραγματικά να μην χάνεται..  Εκείνο το βράδυ της Τρίτης πρoς Τετάρτη με επίκεντρο βέβαια  την μουσική γιορτάζουμε, φωνάζουμε, χαμογελούμε και χορεύουμε μαζί. Έτσι όπως θα πρέπει σε μια Παραμονή Χριστουγέννων άλλωστε.

Η Nina Kraviz θα είναι μαζί μας και φέτος. O Ison θα είναι και αυτός παρών και φέτος με μια αγαπημένη καλεσμένη.. την Miss Kittin!

Με μια φανταστική πορεία τα τελευταία χρόνια η Nina βρίσκεται στο πάνθεον των DJs παγκοσμίως σήμερα. Σταθερά headliner στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, με κομμάτια που παίζονται παντού  όπως τα “Ghetto Kraviz”, “I’m Week”, “I’m gonna get you”, “Pain in the ass”, έχει καταφέρει να παντρεύει το underground με την ευρεία αποδοχή έχοντας πλέον εκατομμύρια fans στον κόσμο. Στην Ελλάδα έχει αγαπηθεί όσο λίγα ονόματα μιας και η εμφανίση της στο Reworks festival στην Θεσσαλονίκη έκλεψε τις εντυπώσεις φέρνοντας  μόνο όμορφες στιγμές και χαμόγελο. Αναμφισβήτητα  αποτελεί έναν σημαντικό λόγο που κανείς δεν θα πρέπει να λείψει σε αυτήν την  Παραμονή
Χριστουγέννων στην πόλη μας.

Για την Miss Kittin τι να πρωτοπεί κανείς. Με μια φανταστική πορεία εδώ και 17 χρόνια η Kittin  βρίσκεται διαχρονικά στο πάνθεον των DJs παγκοσμίως σήμερα, με τραγούδια που πλέον θεωρούνται κλασικά και αποτελούν σημεία αναφοράς στην ηλεκτρονική μουσική όπως τα “Frank Sinatra”, “Life on MTV”, “Rippin Kittin”, “Kittin is high”, “1982” . Πρωτεργάτης της αλλαγής εικόνας των DJs φέρνοντας τους πιο κοντά στο lifestyle όντας εξώφυλλο στο The Face και πρόσωπο στις καμπάνιες του Karl Lagerfeld, στην Ελλάδα έχει αγαπηθεί όσο λίγα ονόματα. ΝΟΝ και Miss Kittin πάμε μαζί για πολλά χρόνια και θα είμαστε μαζί και φέτος σε αυτή την πολύ όμορφη βραδιά.

Εκεί θα βρίσκεται και ο Ison o οποίος εμφανίζεται σε ΝΟΝ Aesthetics μετά από καιρό. Χωρίς αμφιβολία με τα σετ του φτιάχνει την διάθεση σε κάθε του εμφάνιση και με τους  Actor One στα καλύτερα τους θα φέρει την δική του μουσική ατμόσφαιρα και υπογραφή στην βραδιά.

2 stages θα στηθουν για αυτή τη γιορτή και το line up θα πλαισιωθεί με ακόμη περισσότερα ονόματα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα!  Εσείς απλά φορέστε τα γιορτινά σας ρούχα και προπάντων την γιορτινή σας διάθεση.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια έχουν συγκεκριμένο περιορισμένο αριθμό και τιμώνται ως εξής:

15 ευρώ προπώληση
20 ευρώ στην πόρτα

Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα οπότε καλό είναι να τα προμηθευτείτε σύντομα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της tickethour στο www.tickethour.com
Η διάθεση εισιτηρίων στα φυσικά σημεία προπώλησης θα ξεκινήσει σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310 266 648 στις ώρες 11.00 - 15.00

Πληροφορίες για τον χώρο - Block 33

Πίσω από το εγχείρημα του Block33 βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μια παρέα νέων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Για κρατήσεις, εισιτήρια ή λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2310-533533 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.