New Year's Eve: On The House #4

New Year's Eve: On The House #4

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ στο six d.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 31-12-2013 22:00
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
o.g.s:

| On The House #4 |

another six d.o.g.s New Year's Eve 24h Marathon Extravaganza

Κερνάμε καυτό Gluhwein, τρώμε σπιτικά μελομακάρονα, αλλάζουμε την χρονιά όλοι παρέα, σπάμε Ρόδια, και μετά τρώμε Βασιλόπιτα στον Κήπο (10:00 – 05:00)

Gig Space party: Mr. Statik + Bodj + Tolis Q + Pan + Lemos + Lostra + Zorz + Manu (01:00 και έπειτα)

The Bar party: The Noise Figures Soundsystem (aka George Nikas & Stam) vs. Thirteen (aka Anthony & Manal) + Lovely Guests (01:00 και έπειτα)

 

Όλα με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο

Ελάτε να αλλάξουμε μαζί: Τον Χρόνο!

Το six d.o.g.s, μένοντας πιστό στις παραδόσεις, καλεί και εφέτο, για τέταρτη χρονιά, όλους τους φίλους του σε μία ολοήμερη, 24ωρη γιορτή, που θα διεξαχθεί σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της παραμονής της πρωτοχρονιάς, μέχρι νωρίς το επόμενο μεσημέρι, της 1ης ημέρας του 2014. Αγαπημένοι συνεργάτες, σταθεροί residents, νέοι συνεργάτες, νέοι residents, γνωστοί, άγνωστοι (χωρίς παύλα, με κόμμα ανάμεσα…), πρώην, νυν, μικροί μεγάλοι, ο Μορμόλης, η Μορμόλενα, περαστικοί, ξακουστοί, με παιδιά ή χωρίς, με σκυλιά ή χωρίς, με τσάντες πολλές, με τσέπες αδειανές (ναι, κάθε χρονιά βάζουμε την ίδια ακριβώς παράγραφο για εισαγωγή, και είμαστε περήφανοι για αυτό!).

On The House!

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

*Στις 10:00 το πρωί ανοίγει ο κήπος. Όπως κάθε μέρα. Αλλά εκείνη τη μέρα θα είναι διαφορετικά. Καφέδες, ζεστές σοκολάτες, καυτά βότανα, το περίφημο ζεστό λικέρ του κήπου, τα αγαπημένα ζεστά cocktail (Hot Buttered Rum, Hot Toddy, κτλ.), Bagels, Guacamole, six HOT DOGS, ζεστές σούπες, πίτσες, και άλλα πολλά εδέσματα και ροφήματα θα συνοδεύσουν ιδανικά την τελευταία μέρα του 2013, την μέρα του ξέφρενου last-minute shopping, την μέρα του κουβαλήματος των 500 δώρων που έχετε αφήσει τελευταία στιγμή να πάρετε. Εννοείται τα μελομακάρονα-κέρασμα θα δίνουν και θα παίρνουν (εμείς θα τα δίνουμε, εσείς θα τα παίρνετε).

*Στις 22:00 το βράδυ ετοιμαζόμαστε για αλλαγή χρονιάς στον κήπο. Από τις 22:00 και για την πρώτη ώρα του 2013 (μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα δηλαδή), κερνάμε (On The House). Κερνάμε το εξαιρετικό μας Gluhwein, ζεστό-ζεστό κόκκινο κρασάκι με μπαχάρια και μήλο. Κερνάμε σπιτικά μελομακάρονα. Μετά την έλευση του νέου χρόνου κερνάμε και σπιτική Βασιλόπιτα. Στις 00:00 ακριβώς, για να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή της χρονιάς, θα σπάσουμε Ρόδια! Ύστερα θα ανταλλάξουμε ευχές, φιλιά και άλλα πολλά, και θα χαλαρώσουμε, πίνοντας ακόμη περισσότερο Gluhwein και θα περιμένουμε το επόμενο στάδιο διασκέδασης.

*Στις 01:00 μετά τα μεσάνυχτα ανοίγει το Gig Space και το Bar. Και κάνουμε Party. Το πρώτο Party της χρονιάς. Και θα το κάνουμε με τον τρόπο που μας αρέσει. Χωρίς ακριβές εισόδους, χωρίς double-dot και γιορτινές παραδοσιακές αισχροκέρδιες, χωρίς τίποτα περιτό. Θα κάνουμε ένα διπλό Party με δωρεάν είσοδο και κανονικές τιμές στα ποτά.

Στο Gig Space θα παρελάσουν οι συνήθεις ύποπτοι και αγαπημένοι φίλοι DJs του six d.o.g.s, από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι...δεν θέλουμε να φανταζόμαστε μέχρι πότε. Όσοι έχετε έρθει τις τρείς προηγούμενες χρονιές, ξέρετε ότι πρέπει να φέρετε γυαλιά ηλίου μαζί. Επειδή είναι μπόλικοι οι άνθρωποι που θα παρελάσουν από τα decks, σκεφτήκαμε να τους χωρίσουμε σε ζευγαράκια και να παίξουν ΟΛΟΙ back 2 back sets μεταξύ τους. Τα τυχερά ζευγάρια δεν θα τα ανακοινώσουμε όμως, έτσι για να έχει σασπένς.

Mr. Statik + Bodj + Tolis Q + Pan + Lemos + Lostra + Zorz + Manu. On the House όνομα και πράμα δηλαδίς. 8 ολόκληροι DJs. Η νύχτα θα ντυθεί οπτικά απο τα εξαίσια Visuals του HA!

Την ίδια στιγμή, κινούμενοι σε περισσότερο indie κιθαριστικά μονοπάτια, τα decks του Bar θα αναλάβουν κάποιοι εξίσου συνήθεις, και εξίσου αγαπημένοι φίλοι DJs του six d.o.g.s, The Noise Figures Soundsystem (aka George Nikas & Stam) vs. Thirteen (aka Anthony & Manal) + Lovely Guests.

*Ο κήπος θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και του event.

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.