Neon Party: 'The Return'

Οι All together Now και το Τώρα Κ44 σε συνεργασία με την Paint Glow, την μεγαλύτερη εταιρία διoργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, επιστρέφουν με το 5ο στη σειρά NEON PARTY στον χώρο που καταξιώθηκε και δεν είναι άλλος από το Gagarin 205.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-11-2013 22:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Gagarin 205

Το μοναδικό Neon party της Αθήνας έχει πλέον καθιερωθεί και ήρθε για να μείνει. Με 4 συνεχομενα sold out events επιστρέφει με το πρώτο party για την καινούργια σεζόν ακόμα καλύτερο. 4 μεγάλες ομάδες και ένα web radio, θα βρίσκoνται στην σκηνή του Gagarin 205 για να καλωσορίσουν τον χειμώνα με τον πιο διασκεδαστικό και πολύχρωμο τρόπο.

Μαζί τους θα έχουν 500 λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα, glowsticks, τούρτες, σαμπάνιες, φουσκωτές βάρκες, φουσκωτές κούκλες, dancers και φυσικά πολλές εκπλήξεις.

Στα decks θα βρίσκονται μέλη των γνωστότερων alternative ομάδων: STFU, YSP!WSY!, Not Sober, LesAnimaux καθώς και του Flippinradio για ένα all around μουσικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσικές από indie, electro μέχρι dnb και dubstep.

“Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λεύκο t-shirt”

Τα Neon χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.

Entrance: 7 euro + shots at the door

Presale: 5e + shots at the door (http://facebook.us2.list-manage.com/track/click?u=d31acb1d5edafe1690b3a373f&id=040cd0be68&e=56d0953726)

Πληροφορίες για τον χώρο - Gagarin 205

Σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, με τα πόδια, από τους σταθμούς του HΣAΠ και του ATTIKOY METPO, σε μια ανεκμετάλλευτη πυκνοκατοικημένη περιοχή στη καρδιά της Aθήνας, με άνετη πλέον πρόσβαση οδικώς τόσο από το κέντρο όσο και από την Aττική Oδό, το GAGARIN 205 αποκτά πλέον στρατηγική σημασία, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο χάρτη της ψυχαγωγίας, ικανοποιώντας νότια και βόρεια προάστια, πέρα, μέσα και γύρω από το...ποτάμι.