Nekyia

Οι ΝΕΚΥΙΑ σπάνε τη σιωπή και εκδικούνται για λογαριασμό του Ελληνόφωνου Rock στο Lazy club.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-06-2013 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Lazy Club
Έχοντας στις αποσκευές τους ένα δίσκο γεμάτο χρυσόσκονη, υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με  μελωδίες, που άλλοτε «στάζουν»  μέλι και άλλοτε οξύ, αποπνέοντας παράλληλα το άρωμα της αγάπης και της αναζήτησης σε επίπεδο τόσο ατομικό όσο και κοινωνικό. Punk, Rock, Dark, Funk, ψυχεδέλεια και μια σειρά από επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική αλλά και ξένη σκηνή συνυφαίνονται σε ένα εκρηκτικό μείγμα καθιστώντας το κάθε live τους  μυσταγωγία!..

Παναγιώτης Λυμπέρης: φωνή, Jason Giorgionero: κιθάρα-φωνή, Alexandre Da Silva: μπάσο-φωνή,  Αντώνης Τάτσης: ντραμς.

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

Πληροφορίες για τον χώρο - Lazy Club

Το LAZY άνοιξε τον Οκτώβρη του 2004 και ξεκίνησε τα LIVE το Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου. Στην αρχή μόνο Παρασκευή – Σαββάτο με τους “ΡΙΣΚΟ” και από το Μάιο του 2005 δυναμικά με καθημερινά ζωντανό πρόγραμμα.
Για φέτος σας υποδεχόμαστε με JAM NIGHTS κάθε Δευτέρα, από Τετάρτη έως Κυριακή με LIVE από τις καλύτερες μπάντες της πόλης.
Ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ψαγμένες γεύσεις, και χαλαρά rock ακούσματα κάθε μέρα, μέχρι και λίγο πριν τη μουσική πανδαισία!

ΤΗΛ. 2106895535 
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.