Needless

Needless

NEEDLESS*

DYNAMONS (Echovolt, Into The Light) GIGANTA / live set (RBMA, Rotation) BAD SPENCER (Yid! sid!) BODJ (Claap, Movida) vs KATOU (Einmaleins, Sono Vivo) resident DJ: CHEVY (Needless, Εν Λευκώ 87.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-03-2013 23:00
Τοποθεσία DeathDisco
7)

visuals / HA! (Out of time)

Needless goes Death Disco!

Το συγκεκεριμένο party γίνεται σε έναν καινούργιο χώρο και είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό! Το Death Disco είναι ένα indie / wave / gothic club στην καρδιά του Ψυρρή και άνοιξε τις πόρτες του μου μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Ευρύχωρο, σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και σίγουρα πολύ διαφορετικό. 

Με αφορμή τον ενθουσιασμό μας για αυτή τη βραδιά φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε μαζί, πολλούς, καλούς φίλους και συνεργάτες DJs και παραγωγούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν εμφανιστεί σε Needless, κάνοντας το line - up ίσως το δυνατότερο που είχαμε ποτέ!

Ο Ηλίας Πίτσιος aka Dynamons είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση του Αθηναικού μουσικού underground. Συνιδιοκτήτης της Echovolt records και συνδημιουργός της 'Into the light' συλλογής με κρυμμένα διαμάντια της ελληνικής electronica από τα 70s και 80s, υπηρετεί με πάθος και μεράκι την καλή μουσική, είτε πρόκειτε για electro - funk και Chicago house, είτε για detroit techno και old-school hip-hop. Δεν είναι τυχαίο πως όσοι τον έχουν ακούσει αναγνωρίζουν πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους εγχώριους DJs.

H Ελένη Giganta, έκανε αίσθηση όταν πριν από ενάμιση περίπου χρόνο επιλέχθηκε από το Red Bull music Academy για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο αυτό θεσμό. Η πρωτότυπη και ολόφρεσκη μίξη της από breaks, house και techno της έδωσε την ευκαιρία για κυκλοφορίες σε διάφορα labels και την εμφανισή της σε ένα σωρό stages σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο Death Disco θα μας παρουσιάσει δικό της υλικό σε ένα live set.

Tα λόγια είναι μάλλον περιττά για τον resident DJ του επιτυχημένου mobile party Yes it does! sure it does! O Βαγγέλης Καμαράκης είναι εγγύηση όταν ανεβαίνει στο booth και στο συγκεκριμένο party έχει υποσχεθεί special set!

Οι techno και house ρυθμοί της Κατερίνας Μόρτζου και Γιώργου Ζαχαρίου θα δονήσουν το κτίριο της Ωγύσου και Λεπενιώτου στου Ψυρρή σε after hours συνθήκες και back to back κατάσταση. Εξαίρετοι DJs και παραγωγοί, ταξιδεμένοι στο εξωτερικό, με μπόλικες κυκλοφορίες και 'πυρηνικά' μουσικά όπλα στην φαρέτρα τους, φιλοδοξούν να μετατρέψουν το dancefloor του Death Disco σε mini-rave.

Τους παραπάνω πλαισιώνουν μουσικά και οπτικά, όπως πάντα, ο resident DJ του party, Chevy καθώς και ο ΗΑ! με visuals.

 

Είσοδος ελεύθερη

*Κινητό party με έδρα την Αθήνα. Eγχώριοι DJs αλλά και εκπλήξεις με international και live acts. Μερικοί από τους πιο ωραίους χώρους της πόλης μετατρέπονται σε dance floors. Σχεδόν όλο το φάσμα της χορευτικής και ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο. Live VJ-ing και οπτικά installations. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα, με ή χωρίς αφορμή.

www.facebook.com/needless.athens

Πληροφορίες για τον χώρο - DeathDisco

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής.

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ