Needless

NEEDLESS*


ΝTEΪBINT (Kitsune)
AMATEUR BOYZ(Ffeedd)
ESPEEKAY(Listen up!)
CHEVY (Needless)

visuals HA! (Out of time)

Το πρώτο Needless της φετινής σεζόν είναι εδώ! Τόπος δράσης, ο πολυχώρος των εκδόσεων Άγκυρα, στα Εξάρχεια o ο οποίος λειτουργει ως καφέ, bar αλλά και μουσικο-θεατρική σκηνή, ενω σχετικά πρόσφατα φιλοξένησε και τα πρώτα του parties.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 23-11-2012 23:00
Τοποθεσία Πολυχώρος ΄Αγκυρα
Καλεσμένοι και αυτή τη φορά, μερικοί από τους πιο επιφανείς εκπρόσωπους της εγχώριας σκηνής.

O ΝΤΕΪΒΙΝΤ, γνωστός στην μαμά του ως Γιώργος Μπακαλάκος, αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ντόπια μουσική σκηνή καθώς οι δουλειές του παλιότερα στην γνωστή και μη εξαιρεταία Warp και πρόσφατα (μεταξύ άλλων) στην Γαλλική Kitsune, τον έχουν αναδείξει σαν μια πολύ ελπιδοφόρα μουσική δύναμη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Στην Άγκυρα θα παρουσιάσει, ένα πολυσυλλεκτικό, ηλεκτρονικό, χορευτικό DJ set. Να σημειωθεί επίσης πως πρόσφατα ο Γιώργος ανέλαβε την βραδινή ζώνη (10-12 μμ.) στον ανανεωμένο ΕνΛευκώ 87.7.

Tα σχόλια είναι περιττά για το δίδυμο των Amateur Boyz. O Σπύρος και ο Θοδωρής έχουν πραγματοποιήσει μερικά από τα θρυλικότερα Αθηναικά parties των τελευταίων χρόνων στην Αθήνα, οπότε η παρουσία τους σε αυτό το Needless αποτελεί εγγύηση. Από nu - disco και acid house μέχρι techno μπορείς να ακούσεις στα sexy και ιδρωμένα set τους.

Ο Νίκος Μπαρμπάκης, η αλλιώς Espeekay, βρίσκεται σχεδόν κάτω από όποια πέτρα σηκώσεις την τελευταία σχεδόν δεκαετία στο Αθηναικό μουσικό γίγνεσθαι. Mόνος του, σαν εξαίρετος selector, με τον MC Yinka σαν Listen - up ή σε συνεργασία με τα καλύτερα parties στην Αθήνα, μπορείς να τον ακούσεις να παίζει από hip - hop και house μέχρι soul και drum & bass.

Τέλος, ασφαλώς και δεν μπορουν να λείπουν, ο resident DJ του Needless, Chevy, αλλά και ο ΗΑ! από τους Outoftime στα visuals.

Eίσοδος: ελεύθερη


*Κινητό party με έδρα την Αθήνα. Eγχώριοι DJs αλλά και εκπλήξεις με international και live acts. Μερικοί από τους πιο ωραίους χώρους της πόλης μετατρέπονται σε dance floors. Σχεδόν όλο το φάσμα της χορευτικής και ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο.Live VJ-ing, οπτικά installations. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα, με ή χωρίς αφορμή.

www.facebook.com/needless.athens