search

DeathDisco

Ωγύγου 16, Αθήνα 105 54, Ελλάδα

Naxatras + One Man Drop

Naxatras + One Man Drop

22 Μαϊ 2016 20:30

DeathDisco

Naxatras + One Man Drop

Οι psychedelic rockers Naxatras, από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην Αθήνα, την Κυριακή 22 Μαϊου, στο Death Disco.

Υπάρχοντας από το 2012 και έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο, ομώνυμο full length album τους, το 2015, χρησιμοποιώντας εξ’ ολοκλήρου αναλογικά μέσα και εκτελώντας όλο το υλικό τους ζωντανά, οι Naxatras αποτελούν μια ανερχόμενη δύναμη για τον εγχώριο rock ήχο, γεγονός που αποδεικνύουν τόσο με την διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα και την εξαιρετική συνέπειά τους (τρεις επίσημες κυκλοφορίες μέσα σε δύο χρόνια), όσο και με τις απίστευτα δεμένες ζωντανές εμφανίσεις τους, που προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο. Πρέπει να δώσεις το παρόν σε μία από αυτές για να καταλάβεις τον λόγο για τον οποίον συμβαίνει αυτό.

Δυναμικά ρυθμικά motivi, ονειρικές μελωδίες, βαριά riffs και ταξιδιάρικα κιθαριστικά solos, όλα εμποτισμένα με μία μαγευτική 70’s ατμόσφαιρα και αισθητική, αποτελούν τον βασικό κορμό των μουσικών δημιουργιών των Naxatras, μιας μπάντας αφοσιωμένης στο υλικό και την καλλιτεχνική της αντίληψη, μίας μπάντας που δεν διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental στοιχεία, προκειμένου –σε συνδυασμό με το ψυχεδελικό video show της- να διεγείρει της αισθήσεις των θεατών / ακροατών.

Το “II” (δεύτερο σε σειρά full length album τους και τρίτη κυκλοφορία συνολικά), δόθηκε στη δημοσιότητα τον Απρίλιο του 2016 κι έχει ήδη ξεσηκώσει κύμα ενθουσιασμού, από τους απανταχού fans του ψυχεδελικού ήχου, παγκοσμίως. Η νέα κυκλοφορία των Naxatras, αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα δουλειάς από μια μπάντα που δεν κουράζεται ποτέ (πράγμα που αποδεικνύει, προσπαθώντας να περνάει στον δρόμο όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της) και δεν διστάζει να πειραματίζεται και να εξελίσσεται, σε ένα σχετικά στάσιμο μουσικό σύμπαν όπως αυτό του heavy rock ήχου.

Οι Naxatras θα βρεθούν αυτόν τον Μάϊο (λίγο πριν την έναρξη της 19ήμερης ευρωπαϊκής τους περιοδείας, που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο), σε τέσσερεις ελληνικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα) για την παρουσίαση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς και όχι μόνο. Αν βρεθείς κάπου κοντά στο venue που εμφανίζονται, μην χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ζωντανά ένα από τα ονόματα της εγχώριας σκηνής που θα συζητηθούν έντονα στο προσεχές διάστημα.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι neo psych / garage / rock’n’rollers (sic) One Man Drop, έχοντας στις αποσκευές τους το εξαιρετικό ομώνυμο ντεμπούτο full length album τους, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και δεν σταματάει να τραβάει νέο κοινό στο μαγνητικό μουσικό του πεδίο. Οι One Man Drop είναι ένα σχήμα για το οποίο αναμφίβολα θα τα πούμε πολλές φορές στο εξής.

LINKS:
• Naxatras: www.facebook.com/naxatras
• One Man Drop: www.facebook.com/onemandrop
• Made of Stone: www.facebook.com/madeofstoneprods

Event page: www.facebook.com/events/509368365932720

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
• 6€ (προπώληση)
• 8€ (πόρτα)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Ticket House (Πανεπιστημίου 42 - εντός της στοάς, τηλ.: 210 36 08 366, www.tickethouse.gr)
• Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, τηλ.: 210 33 04 133, www.metalera.gr)
• Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74, τηλ.: 210 38 41 550, www.rhythmrecords.gr)


×