Nalyssa Green

Nalyssa Green

Η Nalyssa Green έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους με τραγούδια της (Barock -2010 - self released/The Seed - 2012 - Inner Ear).

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 17-05-2014 22:00
Individual Price 3.00€
Τοποθεσία Floral
Συνθέτει, τραγουδάει και παίζει κιθάρα, πλήκτρα και θέρεμιν. Με την συντροφιά της που αποτελείται από τον παραγωγό της και κιθαρίστα Σπύρο Λιβάνη, τον ντράμερ Ευάγγελο Ασλανίδη, το Βασίλη Νιτσάκη στο μπάσο και την Ευαγγέλια Ξυνοπούλου στα φωνητικά και τα πλήκτρα, έχουν δώσει πολλές συναυλίες και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν έναν πολύ δεμένο και ιδιαίτερο δικό τους ήχο.

Για ακόμα μια φορά θα συναντηθούν επί σκηνής στο Floral, σε ένα από τα λιγοστά φετινά τους live. Με ανανεωμένη και ανοιξιάτικη διάθεση θα παίξουν το ήδη αγαπημένο τους ρεπερτόριο καθώς και ολόφρεσκα νέα τραγούδια που μόλις δημιουργήθηκαν.

Indagattah official video: youtube.com/watch?v=faewaDiXeZM

Snow official video: youtube.com/watch?v=1QV4g4Na3Yo

What is love? Haddaway cover: youtube.com/watch?v=mNo1I9wW4VQ

Cemetery live at Ark festival: youtube.com/watch?v=g8UpcQBfe5s

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Floral

Το ιστορικό στέκι της Πλατείας Εξαρχείων επανήρθε για να γίνει και πάλι σημείο συνάντησης, σημείο αναφοράς, το στέκι των ηθοποιών, των καλλιτεχνών, των φοιτητών, όσων αγαπούν την καρδιά της πόλης, αλλά και των νέων επισκεπτών και των φίλων του βιβλίου που θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καθημερινό καφέ τους.

Τηλ. 210-3800070