Mushy

Η Mushy είναι το solo project της Valentina Fanigliulo, μια πειραματίστρια του ήχου από τα σκονισμένα ερείπια της Ρώμης.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 16-10-2013 22:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία DeathDisco
Από το 2003, συνδυάζει στοιχεία από electronica, shoegaze, blues, new wave και psychedelic/kraut.

Οι ήχοι της φανερώνουν ένα μαγευτικό σύμπαν που αποτελείται από ένα μίγμα αναλογικών drum machines, εκρηκτικούς ψυχρούς βόμβους, θυελλώδης θορύβους και φασματικές ψαλμωδίες.

Η Mushy έχει εμπνευσθεί βαθύτατα από Cocteau Twins, Dead Can Dance, Slowdive, Lush, Minimal Compact, New Order, Swans, Nico, καθώς και από τις μυθικές Nina Simone και Ella Fitzerald.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της 'Faded Heart' κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2011 από το underground label της ιταλικής Mannequin Records. Το 'Faded Heart' ανακηρύχθηκε ως δίσκος της εβδομάδας από τo Rough Trade και περιγράφθηκε ως η πιο πειστική ευρωπαϊκή απάντηση σε καλλιτέχνες όπως η Zola Jesus και οι Tamaryn!! O δεύτερος δίσκος της 'Breathless' κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2012 επίσης από την Mannequin Records.

Οι εμφανίσεις της Mushy είναι μια πολυεπίπεδη εμπειρία, καθώς ο ήχος σμίγει με τα οπτικά visuals που έχει επιμεληθεί η ίδια.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως: Chelsea Wolfe, Zola Jesus, Led Er Est, Tropic Of Cancer, Suuns, Dirty Beaches, Light Asylum, Xiu Xiu κλπ.

Πληροφορίες για τον χώρο - DeathDisco

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής.

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ