Move Crepusculum

Το MOVE project επιστρέφει στη χώρα μας και παρουσιάζει μία νέα σειρά από events υπό την κωδική ονομασία “Crepusculum” με αφηγηματική διάθεση και κινηματογραφικό πνεύμα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 06-09-2014 21:00
Τοποθεσία Maze Open Air Club
Υποδέχεται τέσσερις εξαιρετικούς καλεσμένους σε συνεργασία με το νέο open air club του Βοτανικού, “MAZE”. Η ιδέα του MOVE είναι να συμβάλλει στην αφύπνιση και την ενδυνάμωση της αντίληψης μέσω της τέχνης με κοινό παρονομαστή τη μουσική. Σκοπός είναι να δοθεί στο προφίλ της κάθε εκδήλωσης ο σεβασμός στις αρχές του clubbing, όπως το γνωρίσαμε στα ‘90s και στα ‘00s. Διατηρώντας το μοτίβο του "secret line up Concept", υπόσχεται παράλληλα τη διαφύλαξη των ιδιωτικών στιγμών του κοινού, χωρίς φωτογραφίες και βίντεο. Τα ονόματα δεν ανακοινώνονται, αλλά δίνονται κάποια hints για τους καλεσμένους. - O πρώτος guest προέρχεται από την Ανατολική Ευρώπη και εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Μία από τις πολυσχιδείς μουσικές προσωπικότητες της εποχής, κέρδισε γρήγορα τη διεθνή αναγνώριση αποσπώντας εγκωμιαστικές κριτικές για το ταλέντο του. Ο άκρως παραγωγικός Dj με τα set που  δίνουν παλμό στο απροσδόκητο, έχει χαρακτηριστεί επαξίως ως μουσικό φαινόμενο. Tα tracks του παραπέμπουν στο πολιτιστικό τοπίο της χώρας του με εμφανείς ηχητικές αναφορές στο Detroit εμπνευσμένος από ονόματα όπως Moodyman και Theo Parrish. Μετρά ήδη δύο δικά του labels και το ιδιαίτερο στυλ του ενισχύει τη γενική άποψη ότι δεν ήρθε να μιμηθεί τον ήχο κανενός. - O δεύτερος guest, γεννήθηκε σε μία από τις σκανδιναβικές χώρες, αλλά ήταν τα μουσικά κινήματα στο Detroit, το Βερολίνο και το Λονδίνο που τον ενέπνευσαν ώστε να ασχοληθεί με την παραγωγή πίσω στη δεκαετία του ’90. Είναι αδύνατο να καθορίσουμε τον ήχο του εστιάζοντας σε ένα από τα πολλά ψευδώνυμα και project του, αφού επανεφευρίσκει συνεχώς τον καλλιτεχνικό του εαυτό. Αντισυμβατικός και καινοτόμος, ο “παραγωγός χαμαιλέοντας” είναι ιδιοκτήτης γνωστών labels και έχει υπογράψει αμέτρητες κυκλοφορίες και remixes για αξιόλογες δισκογραφικές εταιρίες. - Ο τρίτος guest, απευθύνεται σε ανθρώπους με ένα κοινό χαρακτηριστικό, το όραμα των απεριόριστων δυνατοτήτων του ήχου και της μουσικής αναμιγνύοντας στοιχεία από όλον τον κόσμο. Με ανερχόμενη παρουσία αλλά πολυετή εμπειρία και πρωτότυπο sound design, αναμένουμε ένα set που σίγουρα θα μας συναρπάσει ταξιδεύοντας από Αθήνα στο Βερολίνο και αντίστροφα. - Ο τέταρτος guest αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες εγχώριες περιπτώσεις, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές από το διεθνή Τύπο. Έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικά EP’s και αμέτρητες συνεργασίες, εξελίσσοντας συνεχώς τον ήχο του. Θα μας χαρίσει μία σπάνια live εμφάνιση γεμάτη πειραματικούς, αινιγματικούς και ατμοσφαιρικούς ήχους.

Χαρακτηριστικά του MOVE project: Limited Invitation Policy / 300 Invitation cards / Secret Line up No Photos - No Video (Keep it secret and personal) / Promotion with Attitude / Visuals

MOVE Team.

http://www.move-project.com/

https://www.facebook.com/1.Move.in.Quality

https://www.facebook.com/thevoiceofmove

Πληροφορίες για τον χώρο - Maze Open Air Club

To MAZE είναι ένας καινούργιος χώρος, ένα νέο open air dance stage το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την συνένωση ανθρώπων που αγαπούν την μουσική και πιστεύουν ότι η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή είναι ακόμα ζωντανή κι αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

ΜΑΖΕ σημαίνει λαβύρινθος, είναι το μέρος όπου μπορείς να χαθείς, να απομακρυνθείς από κάθε τι που σε κουράζει, από πράγματα συνηθισμένα. Είναι ένας χώρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης τη νύχτα! Δεν θα το βρεις σε μέρη όπου ίσως έχεις συνηθίσει να βγαίνεις, ούτε ανήκει σε λίστες κοσμοπολίτικες.

Εντάσσεται στην περιοχή του Βοτανικού, σε έναν δρόμο όπου μόνο ψάχνοντας θα τον βρεις κι η διαδρομή θα σου θυμίσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές του clubbing, εκεί όπου πήγαινες μόνο εάν ανήκες στην τάξη των αληθινών clubbers που αναζητούσαν τη σωστή ηλεκτρονική μουσική, τον κατάλληλο ήχο αλλά και ξεχωριστό φωτισμό.