search

Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Μαραθώνος, Αθήνα, Ελλάδα

Μουσικά Κύματα 2011

Μουσικά Κύματα 2011

23 Ιουλ 2011 17:30

Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Οι Πολιτιστικές Απόπειρες και ο Δήμος της Νέας Μάκρης παρουσιάζουν για 7η συνεχή χρονιά, τo Σάββατο 23 Ιουλίου, το festival «Μουσικά Κύματα» 2011. Ένα festival του οποίου η φήμη χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και που έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας θεσμός που στηρίζεται από τους φίλους του σκληρού ήχου και όχι μόνο. Φέτος στα Μουσικα κύματα θα εμφανιστούν εννιά από τις καλύτερες μπάντες της εγχώριας underground rock/metal σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προσέλευση όλων μας τουλάχιστον απαραίτητη!

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

LINE UP:

PLANET OF ZEUS (23:40 - 12:20)
Δυναμικό rock'n'roll από τους Αθηναίους stoners. Το ντεμπούτο τους "Eleven the Hard Way" κυκλοφόρησε το 2008 από την Αγγλική Casket Music/Copro Records ενώ αυτές τις μέρες επιστρέφουν με τη δεύτερή τους δουλειά "Macho Libre". Ότι καλύτερο για φίλους συγκροτημάτων όπως οι C.O.C., Clutch και Down
www.myspace.com/planetofzeusgr


INVERACITY (22:50 - 23:25)
Μία από τις καλύτερες death metal μπάντες που έχει βγάλει η χώρα μας αν όχι η καλύτερη. Με δύο full-length κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, αρκετές εμφανίσεις εκτός συνόρων και support σε μπάντες όπως οι Bolt Thrower, Mastodon, Behemoth και Atheist, οι Inveracity για όση ώρα θα βρίσκονται στη σκηνή θα ισοπεδώσουν οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους ενώ θα παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά τους.
www.myspace.com/inveracity


UNIVERSE 217 (22:00 - 22:35):
Με τη νέα τους δουλειά "Familiar places" να κυκλοφορεί τέσσερα χρόνια μετά από το ομώνυμο ντεμπούτο και αμέτρητες εμφανίσεις κυρίως σε Ελλάδα και εξωτερικό και support στις εγχώριες εμφανίσεις των Anathema, Saint Vitus, Wovenhand, Om, Scott Kellly (Neurosis) και Spice & the RJ Band, οι no-tempo metallers Universe217 με το post-doom/avant garde ύφος τους θα αποτελέσουν κάτι ξεχωριστό από τις υπόλοιπες μπάντες.
www.myspace.com/universe217


SUN OF NOTHING (21:10 - 21:45):
Όταν το 2003 οι Sun Of Nothing κυκλοφόρησαν το "...And Voices, Words, Faces, Complete the Dream", η αντίδραση όλων αυτών που το άκουσαν ήταν ανάλογη με των κυκλοφοριών που προέρχονταν από εταιρείες όπως η Hydra Head, Relapse και Escape Artist. Οκτώ χρόνια μετά και με τα "...In the Weak and the Wounded" και "The Guilt Of Feeling Alive" να ακολουθούν, οι Sun Of Nothing συνεχίζουν να είναι μία από τις πιο συναρπαστικές μπάντες της χώρας μας, εκδηλώνοντας έντονα πλέον το experimental art black noise post προσωπείο τους.
www.myspace.com/sunofnothing


SARABANTE (20:25 - 20:55):
Από τις καλύτερες μπάντες που έχει να αναδείξει η χώρα μας σε ότι αφορά τον crust ήχο είναι αδιαμφισβήτητα οι Sarabante. To ντεμπούτο τους "Remnants" επρόκειτο να κυκλοφορήσει από την αμερικάνικη Southern Lord, δισκογραφική εταιρεία που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν δουλειές συγκροτημάτων όπως οι Trap Them, Sunn O))), Om, Goatsnake, Boris κ.α. και η εμφάνισή τους αναμένεται να είναι από τις εκρηκτικές της βραδιάς. Όσοι γουστάρουν D-beat/hardcore-punk της σχολής των Disfear, Tragedy και Catharsis καλά θα κάνουν να μην τους χάσουν.
www.myspace.com/sarabante


RAW IN SECT (19:40 - 20:10)
Μία από τις νέες ελπίδες του εγχώριου thrash metal με αρκετά μοντέρνο και groove ήχο, επηρεασμένο από μπάντες όπως Metallica, Nevermore, Pantera και Lamb Of God και με το ντεμπούτο τους "Red Flows" να βρίσκεται στα σκαριά.
www.myspace.com/rawinsect


AHERUSIA (18:55 - 19:25)
Έχοντας ως βάση τον χώρο του majestic black metal, οι Aherusia με την χρήση της κρητικής λύρας και τους παραδοσιακούς ελληνικούς ρυθμούς κατάφεραν με το ντεμπούτο τους "And the Tides Shall Reveal the Traces" να διαμορφώσουν τον προσωπικό τους ήχο και δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν μια περιοδεία στις περισσότερες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα για να προωθήσουν το υλικό τους. Αυτή τη περίοδο δουλεύουν πάνω στη νέα τους δουλειά "As I Cross The Seas Of My Soul".
www.myspace.com/aherusia


LUNATIC MEDLAR (18:10 - 18:40):
Project μελών των Sun Of Nothing, Tardive Dyskinesia, Konkave και Universe217. Στιβαρά riff, instrumental συνθέσεις, heavy rock/jam αισθητική, hardcore εκρηκτικότητα και southern αναφορές είναι μερικά από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν. Τσεκάρετέ τους!!
www.myspace.com/lunaticmedlar


UNMASKING THE BETRAYER (17:30 - 17:55):
Για το νεαρό της ηλικίας τους, οι UNMASKING THE BETRAYER χώνουν αρκετά. Deathcore μοντέρνας κοπής, ότι πρέπει για τους φίλους των Despised Icon, Job For A Cowboy, Bring Me The Horizon ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι The Black Dahlia Murder, Caliban και Emmure.
www.myspace.com/unmaskingthebetrayer


×