Miss Cherry Pie

Η Miss Cherry Pie (Μαριάντζελα Σαλίχου), των Athens Lindy Hop και την εκπομπή "The Rhythm Lounge" του Pepper 96,6 επιλέγει τις πιο σπάνιες ρυθμικές και χορευτικές μουσικές από τα 20's ως τα early '60s που θα σας κρατήσουν στα πόδια σας όλο το βράδυ! Rare swing, Charleston, Boogie Woogie, Blues, Rhythm 'n' Blues, Rockabilly and exotic tunes for your dancing and lounging pleasure!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 17-01-2014 22:00
Τοποθεσία Ginger Ale Cocktail Lounge
p style="text-align: justify;">Η Miss Cherry Pie (Μαριάντζελα Σαλίχου), των Athens Lindy Hop και την εκπομπή "The Rhythm Lounge" του Pepper 96,6 επιλέγει τις πιο σπάνιες ρυθμικές και χορευτικές μουσικές από τα 20's ως τα early '60s που θα σας κρατήσουν στα πόδια σας όλο το βράδυ! Rare swing, Charleston, Boogie Woogie, Blues, Rhythm 'n' Blues, Rockabilly and exotic tunes for your dancing and lounging pleasure!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες για τον χώρο - Ginger Ale Cocktail Lounge

Δανείζεται το όνομά του από το δημοφιλές αναψυκτικό της δεκαετίας του '50 και του '60 και μας ταξιδεύει νοερά στην εποχή του αυθεντικού lounge. Πού; Στην καρδιά της πλατείας Εξαρχείων. Δεν πρόκειται για συνηθισμένο spot κλασικής πιάτσας, όπου οι περαστικοί αποφασίζουν βαριεστημένα «ας κάτσουμε εδώ». Το «Ginger ale» έχει άποψη: οι λουλουδένιες του ταπετσαρίες, οι ζωηρές lime επιφάνειες, μια φωτογραφία της Όντρεϊ Χέπμπορν εδώ, μια αφίσα του Man Ray εκεί, οι μπανανιές στις γλάστρες και τα ασύμμετρα σαλονάκια σε βάζουν κατευθείαν στη lounge μοντερνιτέ του χώρου.

 

 

Info & Reservation Numbers: 210 3301246

https://www.facebook.com/GingerAlecafebar/info

https://www.facebook.com/groups/gingerale/