Milonga Caprichosa

Τις Κυριακες τα μεσημερια πουλαμε την ψυχη μας στο Faust σε μια συναντηση των εραστων του tango και οχι μονο!
Κάναμε τα πρώτα μας ochos σε σπίτια φίλων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-03-2015 14:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Faust Bar Theater Arts
Οι μελωδίες που ακούσαμε άγγιξαν κι άλλους κι άρχισαν να ξεπηδούν δειλά οι πρώτες milongas. Κάποιοι από μας ταξιδέψαμε μίλια μακριά για να δούμε τη πηγή του, να εμβαθύνουμε, να ανακαλύψουμε το μυστικό του και να προσπαθήσουμε να το διαδώσουμε γυρίζοντας πίσω.

Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι εθιζόμαστε στο μικρόβιο του χορού που έχει τη δύναμη να κάνει τα δύο σώματα ένα. Μαθαίνοντας αυτόν τον κώδικα επικοινωνίας ξαφνικά ανυπομονούμε να φτάσει ο δείκτης στα μεσάνυχτα και βιαζόμαστε να βρεθούμε στις σάλες, όπου μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πάθος! Όμως ο κύκλος μεγαλώνει και οι ανάγκες αυξάνονται, το βράδυ δεν μας είναι πια αρκετό και η μέρα είναι μεγάλη, θέλουμε να χορεύουμε συνέχεια.

Βρεθήκαμε στα σοκάκια της παλιάς Αθήνας.. στα τόσα ερεθίσματα το βλέμμα μας στάθηκε σε μια εικόνα, που θύμιζε Αργεντινή. Ήταν η είσοδος ενός μαγαζιού.. κοιταχτήκαμε κι αποφασίσαμε να αφεθούμε στην απληστία αυτής της επιθυμίας.

Τα Κυριακάτικα μεσημέρια πουλάμε τη ψυχή μας στο. Faust!

Εισιτήριο: 7 ευρώ (με ρόφημα ή κρασί)

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Faust Bar Theater Arts

Από το λατινικό Faustus : «ευλογημένος», «ευοίωνος», «τυχερός».
Με τα χρόνια βέβαια μπήκε στη μέση η Αμφιβολία, λίγο πιο μετά η Γυναίκα, η Επιθυμία, πάνω απ΄όλα η Τέχνη ασφαλώς, κι έτσι τώρα πια δεν το αφήνουμε στην τύχη αλλά το κυνηγάμε κάθε βράδυ με μουσική, χορό, θέατρο κι ό,τι άλλο βοηθάει να αδειάζουν τα ποτήρια πιο γρήγορα. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων και από τον Οκτώβριο του 2011 φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής - bar – θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο 2103234095