Michael Angelo Batio

Michael Angelo Batio

Ο Αμερικανος βιρτουοζος κιθαριστας μετα απο 2 επιτυχημενα σεμιναρια σε Καβαλα και Αθηνα επιστρεφει στην Ελλαδα για να δωσει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 2 μοναδικες συναυλιες σε Θεσσαλονικη και Αθηνα, στο Eightball club & KYTTAPO αντιστοιχα!

Mεταξυ αλλων μουσικων που θα τον πλαισιωνουν θα βρισκεται και ο Piero Leporale ο οποιος ειναι γνωστος απο την θητεια του ως τραγουδιστης του ULI JON ROTH.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-02-2015 21:00
Individual Price 20.00€
Τοποθεσία Κύτταρο Live

Στην Αθηνα θα εμφανιστουν μαζι του οι Theodore Ziras & Steelianos Amirides !

Steelianos bio:

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο των Enemy Of Reality, "Rejected Gods" και λίγο μετά την εμφάνισή του για δεύτερη χρονιά στο Βέλγιο στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του συμφωνικού metal, ο Steelianos ήδη έχει ξεκινήσει να συνθέτει νέο υλικό για instrumental δίσκο αλλά και για τον επόμενο δίσκο της μπάντας.

Στις 2 Φεβρουαρίου θα παίξει support στον "ήρωα" της εφηβείας του, Michael Angelo, παρουσιάζοντας instrumental υλικό που τον έβαλε στον κιθαριστικό χάρτη, καθώς και κιθαριστικές version των κομματιών της μπάντας του, σε ένα χορταστικό live για τους metal/ rock shred guitar fans.

O Steelianos από το 2010 μέχρι το 2012 παίζοντας με τους Keado Mores μοιράστηκε τη σκηνή με ονόματα όπως Inner Wish, Outloud, Danger Angel στη χώρα μας,και έβγαλαν ένα δίσκο,το "The Secret Path Of Life"
Το 2011 έβγαλε το πρώτο του promo cd.
Oι επιρροές του ποικίλλουν από rock & metal μέχρι κλασσική μουσική.
Το 2013 ίδρυσαν τους Enemy Of Reality μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και μέσα σε 1 μόλις χρόνο,έβγαλαν το ντεμπούτο τους με guests τους:
- Ailyn Giménez (Sirenia),
- Mike LePond (Symphony X),
- Androniki Skoula (Chaostar),
- Maxi Nil (Jaded Star, ex-Visions of Atlantis)
-Christos Antoniou (SepticFlesh, Chaostar)
και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από πάρα πολλά μέσα στο εξωτερικό και στη χώρα μας.

www.facebook.com/steelianos
enemyofreality.com/

Τιμες εισιτηριων: 15€ (περιορισμενη προπωληση)
20€ (προπωληση / ταμειο)

https://www.facebook.com/events/910946992273016/?fref=ts

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134