Metal Zone

Metal Is Religion And Judas Is My Priest και επειδή στις 6 Δεκεμβρίου είναι η γιορτή του Αη Νικόλα - μεγάλη η χάρη του - προστάτης των Ναυτικών λέμε να ανταριάσουμε τα λιμνάζοντα νερά της νυχτερινής διασκέδασης και να κατεδαφίσουμε το Bat City για ανακαίνιση.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 06-12-2014 21:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)

Επειδή είμαστε μεταλάδες δεν περνάμε καλά όταν αυτό που διακορεύει τα τύμπανα μας και μας κάνει να κουνάμε τους σβέρκους μας είναι οτιδήποτε λιγότερο από αγνό καυτό ατσάλι! Θέλουμε τη μπύρα να χύνεται right through στο λαρύγγι, τα ηχεία να λιώνουν το κερί στα αυτιά μας από την ένταση και τα riff να ξεσκίζουν την ηρεμία της νύχτας!

... και επειδή έχει και γενέθλια ο ανωμαλιάρης ο Priestάς μπορεί να σκάσει και κανα αλυσοπρίονο από καμιά γωνία αμοντάριστο και ο Chainsaw Charlie να κάνει τη μπάρα καυσόξυλα γιατί Χριστούγεννα έρχονται και πρέπει να ανάψουμε το τζάκι!

Στα Metal Zone Party Δεν Πηδάνε Τα CD μόνο τα αχαλίνωτα Riff. Εσύ που θα τον γιορτάσεις τον Αη Νικόλα;

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â