Maurice Fulton

Maurice Fulton

Το PIXI ξαναϋποδέχεται τον Κορμοράνο για ένα τολμηρό opening!

Πρωτοπόρος dj και ιδιοφυής παραγωγός, ο Αμερικάνος Maurice Fulton έχει καταφέρει να θεωρείται σχεδόν κλασικός διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικά χαμηλούς τόνους και απολύτως προσωπικό στίγμα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 03-10-2013 23:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Pixi

Από το ξεκίνημά του ως hip hop dj στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέχρι τις μετέπειτα house παραγωγές του, τη συμμετοχή του στο πειραματικό ντουέτο Mu (είχαν παίξει στο πρώτο synch festival το 2004!), την πρόσφατη κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου του μυστηριώδους electro-jazz πρότζεκτ Syclops και τα πάντα ενδιαφέροντα remixes του, έχει στο ενεργητικό του μια ιδιαιτέρως πολυσχιδή δισκογραφία που δύσκολα περιγράφεται.

Τα άκρως χορευτικά dj jets του (όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν και όσοι τον άκουσαν την τελευταία φορά που έπαιξε στην Αθήνα πριν από κάποια χρόνια, καλεσμένος των Outro στο Yoga Bala) χαρακτηρίζονται από παρόμοια εκλεκτικότητα, επικεντρώνοντας συνήθως το ενδιαφέρον τους σε κάθε εποχής χαμένα boogie, disco, dance-punk, φουτουριστικά διαμάντια! 

Τη βραδιά θα ανοίξει ο Dynamons, μέλος της διεθνούς απήχησης Αθηναϊκής ανεξάρτητης δισκογραφικής Echovolt και συνεπιμελητής της sold out μουσικής συλλογής Into The Light.

(και θα κλείσει ο Blue Lagoon)