Mammy Hot, Daddy Cool

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το ατρόμητο δίδυμο Mammy Hot Daddy Cool επιστρέφει στο μπαρ πάνω από το bios.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 15-12-2012 23:00
Τοποθεσία Bios / Upstairs

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Blend Mishkin  στο ρόλο του Daddy Cool και η Αnna Mystic στο ρόλο της Mammy Hot εφαρμόζουν την πολύ επιτυχημένη μυστική συνταγή των πάρτι τους στον πρώτο όροφο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.Reggae, dancehall,hip-hop είναι μόνο τρία από τα μαγικά συστατικά.

Blend Mishkin
Πολυάσχολος και καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα, o παραγωγός και DJ Blend Mishkin είναι ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής Cast-a-blast που δημιουργήθηκε το 2006. Διαθέτει έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα κατάλογο με κυκλοφορίες που ξεκινούν το 1997 σε labels όπως Shadow records, Pork, Gamm, Cooking records, Resence, Tru Thoughts, Irish Moss, Cast-a-Blast, Bastard Jazz, Nice Up  κ.α.
Έχει κάνει remixes για τους Dub Pistols,  Lone Ranger, DJ Spooky, Wax Tailor, Dirty Dubsters και Hot 8 Brass Band, παραγωγή για τους Duke Abduction τους Burger Project και τη Sugahspank!, και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως o θρυλικός Tζαμαϊκανός MC Screechy Dan, ο Brother Culture, ο African Simba και ο Peppery  ενώ τα κομμάτια του παίζονται από DJ’s όπως ο JStar, o Daddy G (Massive Attack), οι Dub Pistols και ο DJ Ease (Nightmares on Wax) μεταξύ άλλων.
To 2009 κυκλοφόρησε με το όνομα Blend Mishkin το όγδοο άλμπουμ του με τίτλο Sudden Death (A field guide) για την Cast-a-blast, καθώς και το πρώτο του άλμπουμ ως Palov & Mishkin σε συνεργασία με τον DJ Palov.

Τα DJ set του δημιουργούν έντονους και ζωντανούς συνδυασμούς με βασικά συστατικά το hip-hop, το dancehall, τη reggae, το moombahton & τη dub.  Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες bars και clubs στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς συχνά περιοδεύει σε Ευρώπη και Μεγάλη Βρετανία με εμφανίσεις σε Μόναχο, Βουδαπέστη, Μπρίστολ, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Σόφια, Ζάγκρεμπ, Αμβέρσα κ.α.


Anna Mystic
Γεννημένη στην Αθήνα, ασχολείται με το DJing περίπου 17 χρόνια. Έχει παίξει σε αναρίθμητα αθηναϊκά bars και clubs  και σε όλη την Ελλάδα  σε festival (Synch, RastaVibes, Reggae Vibes, Mama Africa, κ.α. καθώς και ως warm-up DJ set σε διάφορες συναυλίες. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει παίξει στην Αγγλία, στο Brixton στο Λονδίνο (Telegraph, Dogsrar,Troy, New Orleans) καθώς και στο Brighton (Bassment,Volt).  Έχει συνεργαστεί με παραγωγούς και DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως οι: A.M.P., Dubise Hi-Fi,Keith Lawrence, Nick Manasseh, Afrikan Simba, Dub Providers, mc Trooper, Ras Styler, mc Champian, Seanie T, Spikey T, κ.α. Ασχολείται με όλα τα είδη Τζαμαϊκανής και εν γένη reggae μουσικής και συνεργάζεται τακτικά και με DJs άλλων μουσικών ειδών όπως είναι ο Blend  Mishkin από το χώρο της reggae και ο DJ Harris από το χώρο του drum’n’bass, dubstep.

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios / Upstairs


Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335