Lucky Funeral, Harsh Demise

Οι Lucky Funeral ολοκληρώνουν την πέμπτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους με μια συναυλία στην Αθήνα και το six d.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 26-04-2014 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
o.g.s, παρέα με μια μπάντα που εκτιμούν πολύ, τους Harsh Demise.

Οι Lucky Funeral είναι  μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε στα μέσα του 2007 και έκτοτε τα μέλη της μοιράζονται ένα κοινό μουσικό όραμα. Ο ήχος του συγκροτήματος «κατοικεί» κάπου μεταξύ  της rock και της metal, ενισχυμένος με progressive, sludge και space rock στοιχεία τα οποία συνδυάζονται με τον σκληρό ήχο. Τον περασμένο Μάϊο κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ, ονόματι “Find your Soul in Beautiful Lunatics”, από την Lychnopolis Records, δισκογραφική εταιρεία που ίδρυσαν οι ίδιοι. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δύο ακόμη άλμπουμ, τα “The Dirty History Of Mankind” (2010), το ομώνυμο “Lucky Funeral” (2008) και μερικά split βινύλια.

Η υπομονή, επιμονή και η σκληρή δουλειά των Lucky Funeral τους οδήγησε σε πολυάριθμες εμφανίσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχουν στο ενεργητικό τους 5 Ευρωπαϊκές και 3 εγχώριες περιοδείες, καθώς και συμμετοχές σε αρκετά φεστιβάλ. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Ozzy Ozbourne, Machine Head, Paradise Lost, Grave Digger, Orange Goblin, Obituary, Septic Flesh, Clutch, Pentagram, Kylesa, Eyehategod, Church of Misery και πολλούς άλλους.

http://www.luckyfuneral.com

http://www.facebook.com/luckyfuneral

http://www.twitter.com/Lucky_Funeral

http://www.luckyfuneral.bandcamp.com

http://www.youtube.com/user/babiscat4

Οι Harsh Demise είναι μια metal μπάντα από τον Πειραιά. Σχηματίστηκαν το 2006 και από τότε  γράφουν ασταμάτητα υλικό, χωρίς μουσικούς περιορισμούς, με οδηγό πάντα τον σκληρό ήχο. Στο ενεργητικό τους έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα από εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία. Το δισκογραφικό τους ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε με το ανεξάρτητης κυκλοφορίας “Something out of Nothing” τον Απρίλη 2012, σε παραγωγή των ίδιων, ενώ για το άμεσο μέλλον ετοιμάζουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά. Το δεύτερο άλμπουμ τους αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014.

https://www.facebook.com/harshdemise

http://harshdemise.bandcamp.com/

http://www.youtube.com/HarshDemise

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.