Lorenzo in Trouble

To Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, οι TROUBLE επιστρέφουν στα decks για να παίξουν τα αγαπημένα τους βινύλια στο κλαμπ του ROMANTSO!

O Κωστής (Black Athena / Rotation) και o Alex (Trans / Urban Disco) έχουν ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια την βραδιά TROUBLE με στόχο να εκφράσουν τη γνήσια αγάπη τους για το αυθεντικό groove και να αποτίσουν φόρο τιμής στους προπάτορες του είδους.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 05-10-2013 23:00
Τοποθεσία Ρομάντσο

O ήχος τους επικεντρώνεται στη μαύρη μουσική του τέλους της δεκαετίας του 70 και των αρχών του 80, με τις προεκτάσεις που αυτή έπαιρνε στην ελεύθερη, τολμηρή έμπνευση selectors όπως ο David Mancuso, o Larry Levan και ο Tee Scott.

Συνεπώς, οι TROUBLE μπορεί να παίξουν το βρώμικο disco του Captain Sky, το καλογυαλισμένο boogie των Fantastic Aleems αλλά να πετάξουν ξαφνικά ένα southern boogie rock των ΖΖ Top ή ένα αφρικάνικο gospel της Letta Mbulu.

Όλα παίζουν στο party. Κοινός παρονομαστής το FUΝΚ.

Special guest των TROUBLE αυτό το Σάββατο είναι ο Lorenzo, ένας τοπικός θρύλος του Ιονίου! Από το 1987 παίζει μουσική και διοργανώνει πάρτυ σε Ζάκυνθο και Θεσαλονίκη. Το 1996 συμμετέχει στην δημιουργία του Στίγμα Radio, στον οποίο είναι παραγωγός έως και σήμερα. Tην ίδια χρονιά και για μια τετραετία διοργανώνει τα πρώτα House Parties στο Barrage Club της Ζακύνθου με DJs όπως ο Alan Russell, Benji Candelario, Phil Mison, David Morales, Joey Negro, Lenny Fontana, Crico Cassteli, Luis Radio και Henri Kohn. Τα δύο τελευταία χρόνια διοργανώνει στο Barrage Club τις βραδιές Love Will Save The Day με καλεσμένους, έλληνες DJs της House σκηνής αλλά και ξένους όπως Black Coffee, Djeff Afrozilla, Timmy Regisford κ.α.

FREE ENTRY