Lomography Greece & Dj Blast'em Bop > Shooting Party

Κρατάς ένα φιλμ, το πλησιάζεις στο φως για να δεις βιαστικά τι έχει «τσακώσει» και ένας κόσμος γεμάτος  χρώματα, μουσική, χορό,  χαμόγελα και άφθονη καλή διάθεση εμφανίζεται μπροστά σου! Αυτό το «τρελό σκηνικό» είναι ο στόχος της Lomography Greece & του dj Blast'em Bop για το Σάββατο 26 Ιανουαρίου με ένα μοναδικό Shooting Party στο Nueva Trova!

Γέμισε την (Lomo) μηχανή σου με φιλμ, βάλε χρώμα στο flash και ακολούθησε  τα μουσικά και οπτικά σου ερεθίσματα  "φλασάροντας" και χορεύοντας με τους Freestyle, Breakbeat και Dubstep ήχους του dj Blast'em Bop.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 26-01-2013 23:00
Τοποθεσία Nueva Trova

* Όσοι Lomographers έρθουν με τις φωτογραφικές μηχανές τους μπαίνουν σε κλήρωση για ένα super Lomography δώρο και σε όσους παρευρεθούν στον χώρο από 23:00 έως 00:00 θα δοθεί δωρεάν ένα φιλμάκι.
 
Eίσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες για τον χώρο - Nueva Trova

Σε ένα ξεχωριστό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας, ανακαινισμένο όπως του αξίζει από τη νέα παρέα που το ανέλαβε, η «Nueva»(καινούρια) πλέον «Τrova» είναι πάλι κοντά σας!
Σας περιμένουμε κάθε βράδυ μαζί με πολλούς και διαφορετικούς καλλιτέχνες, από μουσικούς και ηθοποιούς μέχρι DJs και χορευτές , σε ένα ζεστό και ιδιαίτερο περιβάλλον, να γίνουμε όλοι μια παρέα!