search

Μονή Λαζαριστών

Κολοκοτρώνη 17, Θεσσαλονίκη 546 41, Ελλάδα

Locomondo + Baildsa

Locomondo + Baildsa

02 Ιουλ 2012 21:00

Μονή Λαζαριστών

Locomondo + Baildsa

Η  μεγάλη μουσική παρέα, που επί σκηνής,  χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές όλων-μικρών, μεγάλων και μεγαλύτερων παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- με  τα τραγούδια της και την ζωντάνια  που εκπέμπει, με ρέγγε, σκα  και λάτιν ρυθμούς, τα βασικά συστατικά που μετατρέπουν κάθε συναυλία τους σε ενα ατελείωτο  πάρτυ,  που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός.

Στις συναυλίες τους που είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους,  οι Locomondo συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα  τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Οι Locomondo  τραγουδούν  την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη, επιμένοντας  πως «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και θέλουν «να σαι εκεί...ο,τι κι αν συμβεί»!

Οι Locomondo είναι οι: Μάρκος Κούμαρης - φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας - φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας - πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής - κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης - υπεύθυνος ήχου.   Μαζί τους όπως πάντα οι: Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος «Τατού», (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:

www.locomondo.gr https://www.facebook.com/Locomondo.official

Baildsa

Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δύσκολα κρατάς τα πόδια σου στο χώμα...»

Μπάντα μπαϊλντισμένων χωρικών και όχι αγανακτισμένων πολιτών. Αποτελούμενη από μέλη γεννημένα, ο-μορφωμένα και σπουδ(αι)αγμένα στη νότια βαλκανική, πιο συγκεκριμένα την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας όπως και την προσαρτηθείσα στο ελληνικό κράτος το 1881, Θεσσαλία. Ω ένδοξα βουνά και κάμποι! Κάτοικοι των U.S.B. (United States of Balkans) εδώ και χρόνια, τεντώνοντας σύρματα, χτυπώντας δέρματα, φυσώντας σωλήνες, ξεφυσώντας μαύρα κουτιά και οργανώνοντας το χρόνο προσπαθούμε να έρθουμε στα ίσια μας.

Θάνος Γκουντάνος: Υπουργός Α.Μ.Α.Ν.Ε. (Αρπισμάτων με Μόρια και Ανύπαρκτης Νόησης Επιφωνημάτων) -κιθάρα, τραγούδι- Γιάννης Γκουντάνος: Κυβερνητικός και Πολιτιστικός εκπρόσωπος 134 φυλών της Αφρικής, ΒΔ Αυστραλίας και Αμαζονίου -τύμπανα- Γιάννης Βαμβακάς: Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, διακεκριμένο μέλος των Power Rangers (ο μπλε) -ακορντεόν, φωνή- Λουκάς Μεταξάς: Αντινομάρχης της Αρμονίας, Επίτιμος Πρέσβης του Ιράν και των Ρομά της ευρύτερης περιοχής της Μικράς Ασίας -μπάσο- Δημήτρης Χαυλίδης: Εκπρόσωπος Τύπου, Ιδρυτικό στέλεχος της Εταιρίας για την Προστασία των Πτηνών -τρομπέτα- Πασχάλης Καρβουνάρης: Πρώην Καμορανέζος με έδρα την Κάλιαρι, wise-guy της οικογένειας Tataglia, εξειδικευμένος στην σιωπηλή εκτέλεση και τον στραγγαλισμό

Προπώληση εισιτηρίων:10 € - Είσοδος: 12€

 

Σημεία προπώλησης:

Πλατεία Αριστοτέλους

Δισκοπωλείο Stereo disk: Αριστοτέλους 4

Μαλλιάρης παιδεία: Δημ. Γούναρη 39(Καμάρα)

Μονή Λαζαριστών


×