Le Ciel

Tο Σάββατο 28 Ιουλίου γιορτάζουμε το κλείσιμο της πέμπτης σεζόν μας με ένα ξέφρενο, ελεύθερο και δροσιστικό party γεμάτο εκπλήξεις! Σε συνεργασία και συνεννόηση με το Skull Bar, σας ευχαριστούμε για το support τόσων χρόνων και σας κάνουμε δωράκι την είσοδο για το συγκεκριμμένο event! Στα decks, η Jenny Mirajane θα σας ενθουσιάσει με ένα φρέσκο δροσερό Anime DJ set, ο Larva θα μας αποχαιρετήσει πριν φύγει εκτός Ελλάδος με ένα kickass Anime/J-Rock/J-Pop πρόγραμμα και o [room302] θα τα σπάσει (μετά από παράκληση πολλών φίλων των Le Ciel) με το DJ set "This Is The NU Shit!", μια brutal ώρα γεμάτη Japanese & δυτική Nu Metal & Rock! Το highlight της βραδιάς είναι το Battle Set έκπληξη από την Σταυρούλα και την Μαρία των 4Noise από την Θεσσ/κη, ένα μοναδικό ηχητικό και οπτικό Versus μεταξύ Ayumi Hamasaki & Koda Kumi! Το cosplay έχει ελεύθερο θέμα και δωράκια (πάντα σύμφωνα με την διαδικασία ψηφοφορίας του Death Note) από το Avres.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-07-2012 20:00
Τοποθεσία Skull Bar
gr και τα υπέροχα μπλουζάκια του και το Music Factory! Σας περιμένουμε όλους για να σας αποχαιρετίσουμε για τις καλοκαιρινές διακοπές από κοντά!

Free entrance

Fully air conditioned

Πληροφορίες για τον χώρο - Skull Bar

Το Skull Bar είναι ένα σκοτεινό υπόγειο που από alternative club μετατράπηκε σε χώρο που παίζει house/techno/ progressive σκηνή. Το Skull Bar είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο και είναι περισσότερο mini club παρά bar, μιας και ο κόσμος χορεύει.

Τηλ. 6936 457453
www.myspace.com/skullbar