Ladydust

Ladydust

Ladydust Μαρίνα Τζιγονάκη: DJ, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο, ηθοποιός μα πάνω απ' όλα η απόλυτη γυναικεία περσόνα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 22-12-2012 21:00
Τοποθεσία Drugstore
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, επιλέγει μουσικές στα decks του Drugstore εισχωρώντας βαθιά στην Καρδιά του Σαββατόβραδου και στο πλαίσιο μιας νύχτας που αναμένεται καθόλα εκρηκτική...

http://www.facebook.com//Ladydust
http://www.facebook.com/ladydustb

Πληροφορίες για τον χώρο - Drugstore

Τι εστί Drugstore?
Φαρμακείο πάντως δεν είναι!!!
All day χώρος με έναρξη από τις 07:00 το πρωί με πρωινό, πανκέικς, φρέσκα σάντουϊτς, χειροποίητα γλυκά, και καφέδες που ξεκινούν από 1 ευρώ!
Καθώς πάμε προς το βράδυ, μεταμορφώνεται στη πιο φτηνή και "καθαρή" μπάρα της Αθήνας.
Εδώ μπορείτε να απολαύσετε άφοβα βότκα, τζιν, λευκό ρούμι, μπράντυ από εμφιαλωμένα μπουκάλια με 3,5 ευρώ!  Ουίσκυ και μπέρμπον μόλις με 4! Σπέσιαλ μπύρα Drugstore και κρασί-γλύκισμα με 2 ευρώ το ποτήρι. Ποικιλίες για ρακόμελο, τσίπουρο, ούζο και οινόμελο μόλις με 5 ευρώ. ! Κι ακόμα, ποικιλίες αλλαντικών, τυριών αλλά και μόνο για χορτοφάγους.
Επιπλέον, οι πότες ανταμείβονται για πρώτη φορά: όσο πιο πολύ πίνεις, τόσο λιγότερο σου κοστίζει το κάθε ποτό! Πράγμα το οποίο αξίζει να διαπιστώσετε από κοντά!
Σε όλα αυτά προσθέστε αλκοολούχα milkshakes που σε στέλνουν αδιάβαστο, unique merchandise και vintage υλικό!
Και κάτι ακόμα: το Drugstore αποτελεί επίσημο σημείο προπώλησης εισιτηρίων συναυλιών.
Residents DJs: Χρήστος Δασκαλόπουλος (Παρασκευές), Αργύρης Ζήλος (Πέμπτες), Χάρης Συμβουλίδης και Avopolis Team (Σάββατα), Θωμάς Μαχαίρας, Πέτρος Αντωνάκης, Vibratore Bizzaro (Κυριακές). 

Ενωθείτε μαζί μας στο Facebook: www.facebook.com/athensdrugstore
Όλες οι λεπτομέρειες εδώ: www.drugstoreathens.com
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.