La Gorgone

Το Harlekink Project και η Ομάδα Rope Studies υποδέχονται, για 1η φορά στην Ελλάδα, την Διεθνούς φήμης Shibari performer La Gorgone στην σκηνή του 7 Sins Club, για ένα 2μερο εκδηλώσεων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-03-2013 21:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Seven Sins Club

Αναλυτικά: Shibari Performances (Σάββατο 9/3)

Tο Σάββατο 9 Μαρτίου, η La Gorgone και η Oμάδα Rope Studies (Rope Shadow και alice in Bondageland) θα συνδυάσουν το ταλέντο τους στο Shibari, χαρίζοντας στο Αθηναϊκό κοινό μοναδικές στιγμές έντασης και πάθους αυτής της ιδιαίτερης Τέχνης.

Στην υποδοχή του BDSM κοινού η Uther.

Τα decks του Seven Sins Club αναλαμβάνει ο Antonis S. (aka KernelPanic) με τις κακλύτερες όπως πάντα επιλογές από gothic, darkwave, industrial, ebm.

Είσοδος 7 Ευρώ με μπύρα ή κρασί.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ (θα επιτραπεί καταγραφή μόνο σε καλλιτέχνες που θα εγκριθούν από τους performer, έπειτα από προηγούμενη επικοινωνία μαζί τους).

Shibari Art Workshop (Κυριακή 10/3)

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Μαρτίου, η La Gorgone και η Ομάδα Rope Studies θα διοργανώσουν για 1η φορά ένα 3ωρο Shibari Art Workshop. Το συγκεκριμένο workshop απευθύνεται σε φωτογράφους και εικαστικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν το portfolio τους. Παρέχονται φωτογραφικά φώτα από τους διοργανωτές, αλλά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τα δικά τους εργαλεία καταγραφής (φωτογραφικές μηχανές, σύνεργα Ζωγραφικής κλπ).

Το κόστος συμμετοχής, για κάθε ενδιαφερόμενο, ανέρχεται στα 40 Ευρώ με χυμό ή αναψυκτικό, ενώ το όριο συμμετοχής είναι 40 άτομα. Το workshop ξεκινά στις 14.00 μ.μ. και τελειώνει στις 17.00 μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής για το workshop, μόνο έπειτα από επικοινωνία, στα τηλέφωνα 6983475970, 6936630112, καθώς και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 AΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ και τις 2 ημέρες των εκδηλώσεων.

 

Πληροφορίες για τους Performer

La Gorgone

Η Γαλλίδα, στην καταγωγή, La Gorgone, ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ΒDSM θεαμάτων πριν από 2 χρόνια, ως μοντέλο Bondage φωτογραφήσεων και, πολύ σύντομα, πέρασε σε self-suspension shows με σχοινιά. Μόλις πριν ένα χρόνο, ανακάλυψε την Παραδοσιακή πλευρά του Ιαπωνικoύ Ερωτικού Δεσίματος (Shibari / Kinbaku), μέσα από την συνεργασία της με τον Ιταλό Rigger Wildties (Κinbaku Luxuria). Μέχρι τις μέρες μας, έχει προσθέσει στο ενεργητικό της πολυάριθμες performances Shibari σε Παρίσι, Κάννες, Ρώμη, Λονδίνο, σε prive events και σε εξειδικευμένα φεστιβάλ του είδους. Πρόσφατα, ξεκίνησε να συνδιοργανώνει το μηνιαίο event Βound, από κοινού με τον περιβόητο Rigger της Αγγλικής σκηνής Esinem και την Nina Russ.

Περισσότερες πληροφορίες για την La Gorgone στο παρακάτω link: http://gorgone-kinbaku.com

Ομάδα Rope Studies

Ο εγχώριος καλλιτέχνης Chris Shaghal (γνωστός και ως Rope Shadow) μαζί με την σύντροφό του alice in Βondageland, αποτελούν ένα ζευγάρι που ασχολείται εντατικά με το Shibari τα τελευταία 2 χρόνια. Είναι από τα λίγα άτομα στην Ελλάδα που ασχολούνται, ταυτόχρονα, τόσο με την φωτογραφική καταγραφή, όσο και με την ζωντανή πρακτική του Ιαπωνικού Ερωτικού Δεσίματος (με performances, σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες).

Περισσότερες πληροφορίες για την Ομάδα στα παρακάτω link:

http://ropestudies.blogspot.gr

http://www.facebook.com/pages/Rope-Studies/248431731955438?ref=ts&fref=ts

Harlekink Project

Το Ηarlekink είναι ένα ongoing project που δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον Chris Shaghal (γραφίστα, φωτογράφο, ψηφιακό κινηματογραφιστή και Rigger), έναν από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες, των οποίων ο θεματικός άξονας περιστρέφεται γύρω από τον Ερωτικό Σαδομαζοχισμό (BDSM), τον Φετιχισμό και το Iαπωνικό Ερωτικό Δέσιμο (Shibari / Κinbaku).

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link:

Harlekink

Shibari / Kinbaku

Το Kinbaku (μετάφραση: σφιχτό δέσιμο), ευρύτερα γνωστό και ως Shibari, είναι μια Ιαπωνική πρακτική ερωτικού δεσίματος (bondage) με την χρήση φυτικού σχοινιού. Για αρκετούς Αιώνες εφαρμοζόταν αποκλειστικά σε πρακτικές αιχμαλωσίας και βασανιστηρίων, με τις ρίζες του να «ακουμπούν» τις Ιαπωνικές Πολεμικές Τέχνες. Στις αρχές του 20ου Αιώνα, όμως, άρχισε ραγδαία να μετεξελίσσεται σε μια πρωτότυπη μορφή σαδομαζοχιστικής Τέχνης. Τα τελευταία 15 χρόνια, χάρη και στην μαζική χρήση των διαδικτυακών εφαρμογών, η ιδιαίτερη τέχνη του Shibari (Ιαπωνικό Ερωτικό Δέσιμο) κατάφερε να εξαπλωθεί παγκοσμίως.

http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_bondage

Πληροφορίες για τον χώρο - Seven Sins Club

Με νέο όνομα και διακόσμηση εμπνευσμένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα αποτελεί την συνέχεια του Sin City Club και Underworld Club. Η σκοτεινή, φουτουριστική διακόσμηση και η δυστοπική αίσθηση που κυριαρχούν στο club ταιριάζουν απόλυτα με τις μουσικές που φιλοξενεί η live σκηνή του αλλά και με τα σταθερά party που διοργανώνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ σε εβδομαδιαία βάση στο stage του φιλοξενούνται συγκροτήματα απ' όλο το φάσμα της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής (Metal, Gothic, Rock, Alternative, Indie,Hip Hop). Από το hip hop στο extreme tbm , από το hard rock και το power metal στο electro και το indie, όλες οι τάσεις έχουν μια θέση επί σκηνής στο stage, το οποίο είναι στημένο ακριβώς ώς ένα σύγχρονο underground club που σέβεται τον εαυτό του.

Τηλ : 6983475970
Πρόσβαση : Μετρό - Στάση Ομόνοιας