Karaoke Nights

To Bat City μας παρουσιάζει εδώ και 1,5 χρόνο κάθε Δευτέρα την απόλυτη εναλλακτική βραδιά.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 19-01-2015 22:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
Mια μοναδική εμπειρία που πρέπει να την ζήσεις! Ένα πρωτοφανές crossover από κάθε ηλικία και μουσική υποκουλτούρα αποτελεί τον πυρήνα των οπαδών του Karaoke της Δευτέρα.

Το πιο έμπειρο και τραγουδιάρικο team ανυπομονεί να σας σπρώξει πάνω στην σκηνή εκπληρώνοντας τις πιο απαιτητικές σου μουσικές επιλογές.
Θέλεις Hard Rock?  το έχουμε.
Θέλεις Ζιώγαλα? τον έχουμε.
Θέλεις Johnny Cash? Τον τραγουδάμε.
Θέλεις AD/DC? Θα περιμένεις στην σειρά σου.
Γουστάρεις Μητροπάνο? Θα σου την κάνουμε την χάρη.
Θέλεις να φύγεις μετά το κλείσιμο με την σερβιτόρα? Έχει σχέση.

Αρχηγός μας προς  το παρόν ο κυριολεκτικά τρισμέγιστος SEXPYR σε ρόλο παρουσιαστή/κομφερασιέ/τραγουδιστή λαϊκών και λοιπών Hip-Hop ασμάτων/ comedian/γευσιγνώστη και πορτιέρη. Υπαρχηγός  στις μουσικές επιλογές/dj/Φωτιστής/Headbanger o Johnnie Morris (ο σκέτος).

Ξεκινάμε 22:00 ως συνήθως με αναγκαστική δωρεάν είσοδο και κατά το πρωί αφεντικού θέλοντος  και sexpyr επιτρέποντος γυρνάμε στα σπίτια μας και βάζουμε timer για την επόμενη Δευτέρα.

ΧΟΡΟΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΜΠΥΡΑ και ΦΑΙ...!
Karaoke + Stand Up Comedy.. όπως δεν έγινε ποτέ και πουθενά

FREE ENTRY

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â